ForsideArdenUngdomsbadminton vender tilbage i Arden

Ungdomsbadminton vender tilbage i Arden

- Annonce -

Ungdomsbadminton vender tilbage i Arden

Efter en længere pause vender ungdomsbadminton nu tilbage i Arden. Siden nytår har sporten været på standby, da det ikke har været muligt at finde en ny træner til de unge spillere. Men nu er der gode nyheder for alle de unge badmintonentusiaster – en ny træner har meldt sig på banen.

Matias Lund, 28 år og fra Hobro, er klar til at tage teten og starte badminton op igen i Jarl Arden. Matias har selv erfaring med badminton og er ivrig efter at hjælpe de unge i Arden med at få mere bevægelse i hverdagen. “Mange unge bevæger sig for lidt og går ikke til sport, og vi har været kede af, at vi ikke kunne tilbyde badminton som en mulighed,” udtaler klubben.

Gratis tilbud indtil jul

For at få de unge tilbage på banen har klubben valgt at tilbyde gratis træning indtil jul. Dette initiativ skal være med til at vække de unges interesse for badminton. Efter jul vil der blive taget stilling til, om ungdomsbadminton kan fortsætte som et fast tilbud.

Træningstider og praktisk information

Træningen finder sted hver mandag fra kl. 16.30 til 18.00 i hal 1 i Arden Hallerne. Første træning er mandag den 21. oktober, og alle børn og unge fra 4. klasse og op er velkomne. Der kræves ingen tidligere erfaring, og alle kan være med – der er endda mulighed for at låne en ketcher. Det eneste, der kræves, er, at man møder op i sportstøj og har lyst til at prøve kræfter med badminton.

For yderligere oplysninger kan man besøge Jarl Ardens hjemmeside.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler