ForsideHobroEfterårskoncert i Glenstrup Kirke

Efterårskoncert i Glenstrup Kirke

- Annonce -

Efterårskoncert i Glenstrup Kirke
Med Den Unikke Trio, Tina Siel, Tine Lilholt og Knud-Erik Thrane

Torsdag d. 24. oktober kl. 19:30, besøger Den Unikke Trio Glenstrup Kirke med sit stemningsfulde og glade efterårsrepertoire.

Trioen består af Tina Siel, som er kendt for sin fløjlsbløde stemme, skønne fortolkninger af salmer og sange og sit altid gode humør. Tine Lilholt er kendt fra sine mange år i Lars Lilholt band. Tine spiller både fløjter og harpe og er et geni til at finde ind i fløjtens sjæl i sine flotte improvisationer. Tine vil ligeledes ved denne koncert spille harpe, som hun nu mestrer og vil akkompagnere på dette svære instrument. Pigerne vil blive professionelt understøttet af pianist Knud-Erik Thrane, som med sin indføling og smukke harmonier vil fuldende trioens ramme for en hyggelig og stemningsfyldt efterårskoncert. 

Koncerten varer ca. 75 minutter og indeholder både danske, svenske og engelske sange og salmer. Koncerten indeholder også instrumentale solopræstationer, men trioen er dog mest kendt for deres humørfyldte, nærværende og meget musikalske sammenspil. Der vil også blive lagt op til fællessang med nogle af efterårets bedste sange og salmer.

Trioen har arbejdet sammen i 20 år og har med succes rejst rundt i landet, hvor der alle steder bliver meldt om fulde huse, og gruppen har fået virkelig gode anmeldelser.

Glæd jer til denne koncert og tag en glad efterårsstemning med hjem.

Koncerten bliver betalt af et overskud fra tidligere koncerter, der blev arrangeret i et samarbejde mellem Lokalrådet for Handest, Glenstrup, Holmgård og Menighedsrådet i Glenstrup Sogn. 

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler