ForsideHobroKLUMME: Sammenholdet i Hobro IK

KLUMME: Sammenholdet i Hobro IK

- Annonce -

KLUMME: Sammenholdet i Hobro IK

Af Lars Justesen. teknisk chef Hobro IK

I dag vil jeg sætte fokus på det unikke sammenhold, der er i Hobro IK. Vi snakker rigtig meget om det og i mine øjne er det med rette. Sammenhold er en af vores fem værdier og er den, der binder vores klub sammen. Ikke kun blandt spillerne, men også med jer fans, frivillige og partnere.

Selvom vi selv snakker meget om vores værdier og især sammenhold bliver vi ofte bekræftet i, at det vi gør i klubben, er det rigtige. Det gør mig stolt og glad at se, at tidligere spillere prioritere at komme på besøg, så snart de har friweekend. Hvad end de spiller i Danmark, Norge, Sverige eller et helt fjerde sted. Eksempler er der flere af og i det følgende vil jeg nævne et par af dem. 

Til seneste hjemmekamp på DS Arena havde vi besøg af Frederik Christensen, som vi i sommers solgte til Tromsø i den bedste norske række. ’FC’ var hjemme på landskampspause og valgte at tage turen fra Sjælland til Hobro og retur samme dag for at hilse på sine tidligere holdkammerater. Samme dag udtalte ’FC’ følgende:

“Der er en grund til at jeg bruger min fridag i Hobro. Det er en klub med rigtig mange gode mennesker, og man får et helt familiært forhold til de andre i klubben. Det er det, der gør Hobro IK til noget særligt.” 

Et andet eksempel er Mads Freundlich, der nærmest har været stamgæst på DS Arena efter vi solgte ham til Silkeborg IF. Om det er i hverdagen eller på kampdage er ’Freund’ her altid. Det er nærmest som om han er her mere nu end før. ’Freund’ er aldrig bleg for at hjælpe til og da vi mødte Kolding IF herude på DS Arena, hjalp han til med at fjerne midtercirkelbanneret kort før kampstart, da der manglede lidt hænder. Som han selv siger er nogle af hans bedste kammerater i klubben og Hobro IK vil altid betyde noget helt specielt for ham. 

Sidste eksempel jeg vil fremhæve, er Muamer Brajanac, som blev solgt i vinters til Vålerenga, en klub som han netop er rykket op med. Ligesom med de to andre så han sit snit i landskampspausen til at kigge forbi Hobro IK for at sige hej til sine tidligere holdkammerater og endda deltage i et træningspas for lige at mærke græsset i Hobro igen. Han nævnte at Hobro var hans anden familie og det var et helt særligt sted for ham. 

De ovenstående eksempler bekræfter mig i at det vi gør i Hobro IK er det rigtige og at vi skal blive ved med at dyrke den kultur som vi har skabt i og omkring klubben. Jeg håber at alle jer med hjerte for Hobro IK mærker det samme sammenhold.

Rigtig god kamp.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler