ForsideHobroGratis omvisning i Kunstetagernes efterårsudstilling i Hobro

Gratis omvisning i Kunstetagernes efterårsudstilling i Hobro

- Annonce -

Gratis omvisning i Kunstetagernes efterårsudstilling i Hobro

Torsdag den 31. oktober kl. 15 har alle interesserede mulighed for at deltage i en spændende omvisning i Kunstetagernes efterårsudstilling, Geometri i tid – Geometrisk tid. Udstillingen præsenterer værker af 20 kunstnere, der udforsker geometrien som kunstnerisk formsprog. Kunstfaglig medarbejder Anne Lie Stokbro vil guide deltagerne gennem udstillingen og dele sin indsigt i kunstnernes arbejde.

Ifølge Anne Lie Stokbro handler udstillingen om en bevidst beslutning fra kunstnernes side om at fravælge det forestillende. “Når kunstnerne alene arbejder med geometriske former, har de aktivt valgt det forestillende fra,” forklarer hun. “Værkerne forestiller det, de er – nemlig former og farver. Der er ingen intention om at formidle en fortælling til beskueren.” I stedet opfordrer værkerne til en oplevelse af deres formelle lag – former, farver og kompositioner – og det er op til den enkelte at lade eventuelle associationer opstå.

Omvisningen varer cirka en time, og der er gratis adgang for alle. Der kræves ingen tilmelding – man møder blot op i Kunstetagerne og deltager.

Du finder Kunstetagerne Hobro på Adelgade 28-30 og der er indgang gennem Hobro Bibliotek.

LÆS OGSÅ: Svindlere på spil i Mariager: Ældre borgere advares

LÆS OGSÅ: Krimiforfatter præsenterer ny bog ved gerningsstedet i Mariagerfjord

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler