ForsideHobroAGF køber stortalent Richmond Gyamfi fra Hobro IK

AGF køber stortalent Richmond Gyamfi fra Hobro IK

- Annonce -

AGF køber stortalent Richmond Gyamfi fra Hobro IK

Hobro IK er blevet enige med AGF om et salg af angriberen Richmond Gyamfi, der dermed forlader Hobro efter blot et halvårs tid i klubben. 

Hobro IK og 3F Superligamandskabet AGF er blevet enige om en aftale, der sender Richmond Gyamfi sydpå til Aarhus. Richmond Gyamfi fik sin debut for Hobro IK i februar måned mod FC Fredericia og siden er det blevet til tre mål samt fire oplæg i 14 gældende kampe. Flere klubber i Europa og ikke mindst Skandinavien fik hurtigt øjnene op for den dygtige angriber, der nu er solgt til AGF i et salg, der slår transferrekorden i Hobro IK.

Lars Justesen, Teknisk chef i Hobro IK, sætter ord på salget af Richmond Gyamfi:

– Richmond er en helt vanvittig case for os. Vi har aldrig været i tvivl om, hvor dygtig en spiller han er og hvor stort et potentiale han besidder, men at tingene skulle gå så stærkt som det har gjort, havde vi ikke regnet med.

Udover at være en fantastisk fodboldspiller er Richmond en ung spiller, der har tilpasset sig lynhurtigt til omgivelserne i Hobro IK og alle der har set ham spille ved, at det bliver et tab for vores klub, at han nu skifter til den bedste danske række. Det har dog været en case, som slår vores transferrekord og dermed overgår salget af Jonathan Fischer i vinters og som vi derfor ikke har kunne sige nej til. Vi er slet ikke i tvivl om, at Richmond kommer til at præstere rigtig godt for AGF og at dette kun er et skridt på vejen for ham. Vi ønsker Richmond alt held og lykke med fremtiden.

Den kun 19-årige Richmond Gyamfi takker Hobro IK for tilliden og for troen på ham:

– Jeg vil gerne takke alle i og omkring Hobro IK for at have givet mig chancen i denne fantastiske klub. Det var stort for mig at rejse fra mit hjemland og til Europa, men selvom jeg var langt væk hjemmefra, har tiden i Hobro IK føltes familiært og trygt. Og selvom det blev et kort visit, er jeg taknemmelig for alt som klubben har givet mig. En ekstra stor tak til trænerteamet og mine holdkammerater for at have troet på mig og for at have været med til at udvikle mig til at blive en bedre fodboldspiller og menneske.

Richmond Gyamfi er pr. dags dato skiftet til AGF.

Individuel spillerpartner for Richmond Gyamfi var Wetter Transport.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler