ForsideHobroDefensiv styrke og Andreasens mål sikrer Hobro IK vigtig 1-0-sejr og top-6...

Defensiv styrke og Andreasens mål sikrer Hobro IK vigtig 1-0-sejr og top-6 placering

- Annonce -

Det var en kamp, der begyndte i et højt tempo. Begge hold var tændte fra start, hvilket betød mange nærkampe og spil, som flød frem og tilbage mellem de to hold. Kampens første afslutning skulle komme efter syv minutter, hvor et indlæg fra Mathias Kristensen fandt Jesper Cornelius inde foran mål, men hovedstødsafslutningen ramte direkte på Kolding IF’s målmand.

Efter det første kvarter begyndte tempoet stille og roligt at finde sig. Dog var det Kolding IF der kom bedst ud af denne periode. Udeholdet fik positioneret sig på Hobro IK’s banehalvdel med en masse flotte kombinationer. Det blev dog ikke til nogle farlige muligheder for udeholdet i denne omgang.

Hobro IK fandt alligevel frem til en række kontrachancer i denne periode af kampen. Jesper Cornelius skulle vise sig at være farlig tidlig i kampen med sin fart. Han modtog bolden på midten, hvorefter han med en række træk forbi to Kolding IF-spillere kom igennem i højre side af banen. Her spillede han Marco Bruhn fri inde foran målet, men selvsamme havde få sekunder forinden sat en ulovlig screening, så kampens dommer dømte frispark til udeholdet.

Jonas Dakir skulle også vise sig at være mødt formstærk op til dagens kamp. Kolding IF fik tilkæmpet sig et hjørnespark, hvorefter en bold faldt ned i feltet til en Kolding IF spiller, der fik afsluttet mod mål, men Hobro-målmanden stod flot i vejen og fik pareret bolden væk.

Hjemmeholdet fik i løbet af første halvleg mere og mere fat i spillet. Hobro IK var også farlige igen efter 35 minutters spil, hvor Emil Søgaard blev sendt langs højre langside i dybden. Her slog han en bold, som fandt Lukas Klitten bagerst i feltet. Han kom foran sin modspiller og ramte bolden første gang. Bolden fik passeret Kolding IF’s målmand, men en forsvarsspiller stod godt placeret på målstregen og kunne cleare bolden væk.

Kort før pausen kom Hobro IK frem til endnu en stor chance. Lidt småspil mellem Mathias Kristensen og Villads Rasmussen, endte med at sidstnævnte kunne slå en bold ind i feltet til Marco Bruhn, der med et hovedstød kunne sende bolden mod mål. Dog ramte afslutningen venstre om målstolpen. Men kort efter skulle målet til 1-0 fortjent komme for Hobro IK. Søren Andreasen fik den sidste fod på efter et indlæg, der faldt ned i feltet og endte i en masse klumpspil.

De sidste minutter af første halvleg var fyldt med spænding. Kort efter at Hobro IK kom foran 1-0, skulle Kolding IF komme frem til deres største chance i kampen. Lidt småspil på kanten af Hobro IK’s felt endte med en afslutning, som gik tværs gennem feltet og ramte den fjerne målstolpe.

Kampens dommer, Patrick Remon Gammelgaard kunne herefter fløjte til pausestillingen, 1-0.

Kolding IF fortsatte hvor de sluttede første halvleg. Udeholdet lagde et højt tryk på Hobro IK fra starten af 2. halvleg. Dette skulle også ende med en stor chance, hvor Kolding IF’s angriber stod fri foran mål fra ti meters afstand, men afslutningen blev skudt et godt stykke over hjemmeholdets mål.

Hobro IK skulle dog hurtigt matche den intensitet, som Kolding IF fik startet 2. halvleg med og kampen bølgede i denne periode frem og tilbage, dog uden nogle store målchancer.

Efter 58 minutter skulle den første store chance i anden halvleg til Hobro IK komme. En dyb bold fra Villads Rasmussen, satte Marco Bruhn, Mathias Kristensen og Søren Andreasen i en tre mod to situation. Her fandt Marco Bruhn, Søren Andreasen, som modtog bolden i højre side af målfeltet, men havde svært ved at kontrollere bolden og afslutningen blev sparket i sidenettet.

Det første kvarter af kampen bød på et højt tempo med en masse ærgerrighed fra begge hold til at få scoret det næste mål i kampen. Herefter fulgte en periode, hvor tempoet i kampen faldt en lille smule, hvilket også påvirkede antallet af chancer. Kolding IF pressede på i perioder for at finde frem til det udlignende mål, men Hobro IK’s defensiv stod flot imod. Hobro IK havde også i perioder en række angreb. De blev dog ikke farlige, men kampbilledet vekslede meget frem til de sidste minutter i kampen.

Her var det fire nervepirrende sidste minutter for hjemmeholdet, der med en sejr kunne finde tilbage til sejrsformen. Men nullet blev holdt og Hobro IK endte dermed som sejrherre i kampen mod Kolding IF.