Flotte nyheder til efterår og vinter hos Jørgensens Sko Eftf

0
362
Jørgensen Sko Eftf damesko
Foto: Mariagerfjordposten

Flotte nyheder til efterår og vinter hos Jørgensens Sko Eftf

Hos Jørgensens Sko Eftf i Mariager har Hanne travlt med at pakke de mange nyheder ud, som kommer ind ad døren. Lige nu er hylderne fyldt med flotte varme nyhederne til damerne.

“Jeg har fået mange flotte vinterstøvler hjem til damerne. Så nu kan man gå efterår og vinter i møde med varme og tørre fødder,” forklarer Hanne fra Jørgensens Sko Eftf og fremviser de flotte nyheder til Mariagerfjordposten, som kiggede forbi. 

Du finder mange flotte kvalitets støvler og sneakers hos Jørgensens Sko Eftf. i de gode kendte mærker fra blandt andet Rieker, Ecco og SuperFit. 

“Ja der er lidt for enhver smag,” fortæller Hanne og fortsætter:

“Både til dem som gerne vil have en støvle, som er god at vandre i for eksempel skoven i og til dem som gerne vil have en vinterstøvle, som er mere let og kan erstatte sneakers fra forår og sommerperioden.”

Mere end sko og støvler hos Jørgensens Sko Eftf

I butikken på Østergade 13 i Mariager finder du mere end sko og støvler. Hanne har nemlig også et flot sortiment af smarte tasker og punge, ligesom du også kan finde de bløde og behagelige bambus sokker. 

Derudover finde du også de kendte handsker fra Randers Handsker hos Jørgensens Sko Eftf., som nok skal holde fingrene varme når den kolde tid nærmer sig. 

Jørgensens Sko Eftf. har åbent mandag til torsdag fra kl. 9.30 til 17.30 – fredag fra kl. 9.30 til 18.00 og lørdag fra kl. 9.30 til 13.00. 

Print Friendly, PDF & Email