ForsideHobroHenrik Pedersen åbner Henriks Deli i Hobro

Henrik Pedersen åbner Henriks Deli i Hobro

- Annonce -

Henrik Pedersen åbner Henriks Deli i Hobro

Henrik Pedersen, et velkendt navn inden for gastronomien i Hobro og omegn, er nu klar til at kaste sin madkærlighed ind i et nyt projekt. Den 7. marts slår han dørene op til Henriks Deli på Løgstørvej 3 – en specialbutik, der skal give Hobro et sted med nøje udvalgte delikatesser.

Et nyt madunivers i Hobro

Henriks Deli vil byde på et bredt udvalg af oste, pølser, krogmodnet kød, vin og tilbehør – kort sagt alt, hvad der skal til for at sammensætte en lækker tapas- eller delikatesseanretning til en hyggelig aften.

“Jeg har udvalgt produkterne med stor omhu. Hvis jeg selv synes, de er fantastiske, så er der sikkert mange andre, der vil have samme oplevelse,” siger Henrik Pedersen til Mariagerfjordposten.dk. “Jeg synes, der mangler et sted i Hobro som det, vi nu skaber med Henriks Deli, og jeg glæder mig helt vildt til at byde velkommen den 7. marts.”

Åbningsfest med smagsprøver

Åbningsdagen vil blive fejret med et særligt arrangement, hvor besøgende kan smage på udvalgte produkter, opleve den nyrenoverede butik og se det store køkken. Fra den 8. marts vil butikken og køkkenet have faste åbningstider: tirsdag til fredag fra kl. 10-17 samt lørdag fra kl. 10-13.

Italienske sandwich, salater og dagens ret

Udover tapas og delikatesser vil Henriks Deli også tilbyde lækre italienske sandwich, friske salater og andre fristelser til en god frokost. Derudover vil Henrik introducere “dagens ret”, som er en variation af klassiske danske retter med et gastronomisk tvist.

“Dagens ret er særligt tænkt til vores ældre medborgere. Den skal blot lunes i 15 minutter derhjemme, og så har man et velsmagende og nærende måltid,” forklarer Henrik.

En butik med sjæl og atmosfære

Henrik har brugt vintermånederne på at hjælpe med renoveringen af lokalerne. Nye lofter, nymalede vægge og moderne el-installationer og lys kombineret med antikke møbler skal skabe en hyggelig atmosfære, hvor maden bliver præsenteret på bedste vis i butiksdiskene.

Henriks bedre halvdel vil også være aktiv i butikken, hvor hun især vil have fokus på at lave gavekurve. Det bliver ikke nødvendigvis kun den traditionelle gavekurv med to flasker vin og noget chokolade – selvom det naturligvis også vil være en mulighed. De har nye tanker om indholdet i gavekurvene, hvor der eksempelvis kan være ingredienser til et helt måltid mad.

“Vi har lagt stor vægt på, at butikken både skal være indbydende og funktionel. Jeg glæder mig til at se kunderne nyde oplevelsen – både i butikken og derhjemme med vores produkter,” afslutter Henrik.

Med Henriks Deli får Hobro et nyt sted for madelskere, hvor kvalitet, smag og kærlighed til gode råvarer er i centrum.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler