ForsideHobroHobro IK i kontrol men målløse: B.93 sejrer i tæt opgør

Hobro IK i kontrol men målløse: B.93 sejrer i tæt opgør

- Annonce -

Det var en god start fra hjemmeholdet, der med hurtigt tempo og stor ærgerrighed fik etableret sig på B.93’s banehalvdel med en masse sideforskydninger og højt pres. Den største chance i denne periode tilfaldt Mathias Kristensen, der modtog bolden 10 meter ude foran B.93’s målfelt, men skuddet røg forbi venstre målstolpe.

Efter et kvarters spil begyndte kampen stille og roligt at åbne sig op. B.93 fik mere mod på at presse hjemmeholdet og et par personlige fejl i opspillet forårsagede noget klumpspil i Hobro IK’s målfelt, hvilket resulterede i kampens eneste mål. 0-1 til Udeholdet fra B.93. En føring der efter kampens start kom som en overraskelse.

Hobro IK fortsatte med at sidde på spillet på trods af målet til udeholdet. Boldomgangen flød med selvtillid og spillerne fra B.93 havde svært ved at følge med. Dog var det svært for hjemmeholdet at finde vej frem til det udlignende mål på trods af det store overtag i kampen.

Den første store chance kom efter 34 minutter, hvor Jesper Cornelius blev sendt i dybden og med et indlæg fra baglinjen fandt han Theo Ekié, der ramte den med hoften og bolden røg mod nærmeste stolpe, men B.93’s målmand reddede flot bolden.

Få minutter senere fik B.93 en friløber mod mål efter en uprovokeret fejl af Hobro IK’s forsvarskæde, men målmand Jonas Dakir tacklede flot bolden væk og i den efterfølgende fase blev Jesper Cornelius endnu en gang sendt i dybden. Her rundede han en mand og lagde bolden tilbage i feltet til Mathias Kristensen, der tog et træk og fik afsluttet på mål, men afslutningen blev pareret af en B.93 spiller.

Mathias Kristensen fik afsluttet en masse i første halvleg. Efter 40 minutters spil modtog han bolden i højre side af B.93’s målfelt, efter en aflevering fra Villads Rasmussen. Afslutningen blev sendt fladt mod det lange hjørne, men voldte ikke nogen problemer for B.93’s målmand.

Der stod Hobro IK på det meste i første halvleg, men uskarpheden foran målet og personlige fejl i forsvarskæden resulterede i at der ved pausen stod 0 – 1 til udeholdet B.93.

Pause: Hobro IK 0 – 1 B.93

Hobro IK startede, som de sluttede 1. halvleg, et højt tempo med en masse spil omkring B.93’s kæder, som havde svært ved at følge med og forgæves måtte forsøge sig med lange bolde bag Hobro IK’s bagkæde, når de endelig fik bolden.

Selvom Hobro IK havde overtaget, var hjemmeholdet stadig ikke nogen stor trussel mod B.93’s mål. Men efter en times spil blev den første ændring foretaget, hvor nyindkøbte Søren Andreasen og den hurtige Moubarack Compaoré kom på banen for at give noget mere farlighed foran målet.

Der skulle heller ikke gå lang tid før Hobro IK fik tilkæmpet sig en chance. Efter 68 minutters spil kom den første store chance til hjemmeholdet. Søren Andreasen blev spillet fri foran B.93’s

målfelt af en modspiller. Her tog han et træk og afsluttede fladt mod det lange hjørne, dog reddede B.93’s målmand bolden forholdsvis komfortabelt.

Herefter var B.93 farlige. En lang bold frem til angriberen Chukwuemeka Nnamani sendte ham mod mål i højre side af banen, men afslutningen, der blev sparket fladt, blev flot pareret af Jonas Dakir i målet.

Herefter tog Hobro IK igen fat i spillet. Men som det var kendetegnet gennem hele kampen, så havde hjemmeholdet det svært i den kreative fase på den sidste tredjedel af banen. Men i et sidste forsøg på at få skabt nogle chancer blev Oliver Dorph sat ind og med den første berøring sendte han Søren Frederiksen forbi B.93’s målmand ned mod baglinjen, men afslutningen blev for spids for angriberen, som sendte bolden i sidenettet.

Få minutter efter var Søren Frederiksen igen sat godt op. Et indlæg fra Mathias Kristensen rammer Hobro IK’s nye nr. 9 inde foran mål, men afslutning ramte lige på B.93 målmanden. Hobro IK så mere skarpe ud i de sidste 10 minutter af kampen.

Emil Søgaard skulle være den næste med en afslutning mod mål. Et indlæg, som blev clearet ud på kanten af målfeltet, blev skudt hårdt mod venstre målstolpe, men forbi mål.

End ikke en masse lange bolde mod den høje Oliver Dorph var løsningen i denne kamp. Hobro IK fik ikke fundet hul på B.93’s defensive kæder og det ender derfor uden mål for hjemmeholdet.

Kampen ender 0 – 1 til udeholdet fra B.93.

Kampfakta: Hobro IK 0 – 1 B.93 (0-1)