ForsideHobroEr det dig vi leder efter? - Hobro søger bykoordinator til levende...

Er det dig vi leder efter? – Hobro søger bykoordinator til levende bymidte

- Annonce -

JOBANNONCE: Hobro søger bykoordinator til levende bymidte

Vi ønsker en stærk udvikling af Hobro by og søger en bykoordinator med flair for det, der skal til. Du vil som bykoordinator blive tilknyttet Hobro Byforum – en dynamisk og godt forankret forening med repræsentanter fra bl.a. byens handelsliv, erhvervsliv, ejendomsejere, kulturlivet og kommunen.

Vi leder efter en bykoordinator, som vil være med til at udvikle og gennemføre events og aktiviteter i Hobro, skabe større synlighed og kendskab til Hobro som handels- og oplevelsesby samt sikre at vi udnytter synergier til de mange aktører, som arbejder med og markedsfører Hobro. Op til 1/3 af arbejdstiden vedrører opgaver i tilknytning til Hobro Handel dvs. koordinering, drift, udvikling, aktiviteter og medlemspleje. Den resterende del af arbejdstiden bidrager til at opfylde Hobro Byforums formål. Du forventes at have følgende kvalifikationer og/eller erfaringer:

  • Erfaring med udvikling og koordinering af aktiviteter og events i et samarbejde med mange forskellige aktører – og med at få tingene til at ske
  • Kendskab til detailhandlen med forståelse for branchens udfordringer og potentialer 
  • Kendskab til branding og markedsføring, herunder forståelse for, hvem der skal samarbejdes med for at få størst mulig synlighed og eksponering
  • Projektlederkompetencer, hvor du kan drive processer, og hvor du får energi af at opnå mål og se resultater 
  • Gode kommunikative kompetencer både mundtligt og skriftligt 
  • Erfaring med fundraising og puljeansøgninger er en fordel

Personligt har du et godt ”drive”, du er samarbejdsorienteret og kan se værdi i at have et bredt netværk og positive relationer. 

Vi kan tilbyde dig en dynamisk hverdag, hvor du selv er med til at sætte retningen for en spændende udvikling for Hobro. Du vil få en base i Hobro midtby, og du vil i bestyrelsen for Hobro Byforum finde engagerede sparringspartnere, som i et samspil kan være med til at sikre, at de fælles projekter lykkes. 

Arbejdstiden er 37 timer ugentligt.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, så er du velkommen til at kontakte formand for Hobro Byforum, Lone Kalstrup på mobil 4034 6872 eller e-mail l.kalstrup@pythea.dk.  

Ansøgning med CV og kopi af eksamensbevis sendes til formand@hobro.com. Ansøgningsfristen er onsdag den 5. april kl. 12.00. Samtaler afholdes den 17. april og evt. 2. samtale den 19. april stillingen forventes besat snarest derefter.

Se en uddybende jobprofil på www.jobnet.dk eller på https://hobro.com/

LÆS OGSÅ: Sparekassen samler 10 butikker i Hobro til modeshow 

- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler