ForsideHobroHobro tabte til topholdet OB

Hobro tabte til topholdet OB

- Annonce -

Det var en kamp der startede i et højt tempo med en masse dueller og nærkampe. Dog var det udeholdet fra OB der satte sig på det meste af spillet i de første minutter med en masse spil over kanterne. Men det var alligevel hjemmeholdet, der fik den første chance mod mål. Lidt småspil i højre hjørne ender med en bold til Villads Rasmussen der trækker ind i banen, men afslutningen rammer lige på OB-målmanden, Viljar Myhra.

Kampens næste højdepunkt tilfaldt også hjemmeholdet, der var begyndt at bide lidt mere fra sig efter en lidt forsigtig start. Oliver Klitten sendte Mathias Kristensen i dybden over højresiden. Han fandt Jesper Cornelius på kanten af feltet, som ramte bolden første gang, men afslutningen kunne ikke passere Viljar Myhra. Hobro IK sad på det meste af kampen i denne periode.

Få minutter efter var det igen Hobro IK, der var farlige. En flot vending af Villads Rasmussen på midten af banen, satte to OB-spillere og der blev skabt en tre mod tre situation, hvor Jesper Cornelius blev sendt i dybden. Hans afslutning blev dog for bred og fløj forbi venstre stolpe. Det var et hjemmehold med momentum i denne periode.

Dog var det alligevel udeholdet fra OB der endte med at bringe sig foran 0-1. Bjørn Paulsen modtog bolden på kanten af målfeltet, tog et træk over til sit venstreben og lagde bolden ind bag Jonas Dakir via stolpen. Et flot langskud fra forsvarspilleren.

Herefter var det udeholdet, der tog initiativet i kampen igen i en kort periode. Det skulle også resultere i en farlig chance til NordicBet-liga topscorer Luca Kjerrumgaard, da en bold faldt ned for fødderne af ham i målfeltet, men Jonas Dakir reagerede hurtigt og fik pareret afslutningen.

Hobro IK prøvede dog at finde vej til en udligning. Et indlæg fra Oliver Klitten fandt Frederik Christensen i en glidende afslutning mod forreste stolpe, men Viljar Myhra fik fingerspidserne på afslutningen, der røg forbi højre stolpe.

Hobro IK fortsatte sine angreb over højre side. Lidt småspil mellem Oliver Klitten, Villads Rasmussen og Emil Søgaard, sendte sidstnævnte i dybden, der slog et indlæg ind foran mål, som fandt Frederik Christensen, der mistimede bolden og afslutningen røg et godt stykke over mål

Hjemmeholdet var bedst i første halvleg og fik kreéret en lang række chancer. Dog blev det ikke til et eller flere mål og udeholdet fra OB skulle vise sig at være farlige, trods et spilovertag til Hobro IK.

0 – 1 ved pausen.

Det var en start på 2. halvleg der lignede 1. Halvleg. Udeholdet fra OB var skarpest og mest kontante i duellerne, hvilket gav dem overtaget i perioden. Den farligste chance som udeholdet fik produceret, var et frispark på kanten af feltet, som blev skudt en meter over mål.

Efter et kvarter af 2. Halvleg blev det til 0-2 til udeholdet fra OB. Et indlæg fra højre side fandt Max Fenger i målfeltet, som headede bolden over Jonas Dakir og ind i målet. Det var et hjemmehold som ikke var kommet ud til 2. halvleg med samme kreativitet og vilje i spillet, som i 1. halvleg.

Kort tid efter skulle udeholdet fra OB også gøre det til 0-3. En afslutning fra Luca Kjerrumgaard blev flot reddet af Jonas Dakir, men riposten endte hos Max Fenger der kunne sparke bolden ind i et frit mål.

OB fastholdt et højt tempo i første halvdel af 2. halvleg, som hjemmeholdet havde svært ved at følge med i.

Først efter 82 minutter havde hjemmeholdet den første chance i 2. Halvleg. Et frispark på kanten af feltet blev sendt ind mod Frederik Dietz, som kom først på bolden, men blev forhindret nok i sit opspring til ikke at kunne ramme bolden rent og OB forsvaret kunne cleare bolden ud af feltet efter.

Det var en 2. halvleg der stod meget i kontrast til 1. Halvleg. OB som ikke så specielt skarpe ud i 1. halvleg viste hvorfor de ligger nr. 1 i NordicBet-ligaen. En masse overskud og skarphed resulterede i en ensidig 2. halvleg, hvor hjemmeholdet, Hobro IK, blev spillet i bund.

Kampen slutter 0 – 3.