ForsideAndetLokal ildsjæl hjælper kæledyrsejere med mad til dyrene

Lokal ildsjæl hjælper kæledyrsejere med mad til dyrene

- Annonce -

Lidt syd for Havndal har Tina Andersen indrettet sin garage til et lager: Et lager fyldt med foder til familiens firbenede venner. Lageret tilhører Kæledyrshjælpen, som er navnet på den organisation Tina har startet for at hjælpe trængte kæledyrs ejere med foder.

“Jeg har altid haft en stor trang til at hjælpe, der hvor jeg kan” forklarer Tina Mariagerfjordposten, som er forbi og se lageret:

“Og der er virkelig mange, som har det rigtig hårdt lige nu. Der kan vi hjælpe med en pose dyrefoder, så man kan få enderne til at mødes.”

Foderet i Tinas garage stammer fra sponsorer, som donerer alt fra foder til seler og legetøj, så kæledyrsejere kan få hjælp. Som Tina siger: Ingen sponsorer, ingen kæledyrshjælpen!

“Jeg er så taknemmelig for de sponsorer, som hjælper, uden deres hjælp kunne vi ikke hjælpe så mange, som vi gør,” forklarer Tina, mens hun viser en pose med specialfoder til hunde frem:

“Det her er for eksempel et specialfoder fra en dyrlæge. Det er et dyrere foder, som nogle hunde har brug for i en periode, andre for livet for at blive ved med at være sunde.”

Også hjælpende hænder på vej til Tina

Når Tina ikke er på lageret og uddeler foder, går meget af tiden med at søge ny sponsorer eller at hente det foder, der er blevet sponseret. 

“Nu er der efterhånden kommet flere til, som gerne vil hjælpe med. Derfor har vi nu fået flere lagre rundt omkring i landet,” fortæller Tina Andersen

“Det betyder også at vi har mulighed for at hjælpe flere rundt om i landet, fordi de nu kan hente tættere på deres bopæl.”

De flere nye lokationer, har også betyder at Kæledyrshjælpen nu også kan hjælpe med foder til høns, fugle og gnavere.

Enkelte men få regler for at få hjælp

For at få hjælp til foder til sit kæledyr, skal man ansøge om medlemsskab i Kæledyrshjælpens Facebook gruppe. 

“Ja og her har vi nogle få regler, for at sikre det hele går ordentligt til,” forklarer Tina. 

“Man skal simpelthen poste et billede af det dyr man søger hjælp til og når man har modtaget foderet, poste et billede til, hvor både dyr og det foder man har modtaget er på.”

Grunden til reglen er for at kunne vise de sponsorer, som også følger med i gruppen, hvad de ting de har doneret går til.

Du kan finde Kæledyrshjælpens Facebookgruppe på dette link

- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler