ForsideMariagerfjordJule- og Nytårshilsen fra chef for Kultur og Fritid Joan Kamstrup

Jule- og Nytårshilsen fra chef for Kultur og Fritid Joan Kamstrup

- Annonce -

Jule- og Nytårshilsen fra chef for Kultur og Fritid Joan Kamstrup

På Mariagerfjordposten.dk bringer vi her en Jule- og Nytårshilsen fra fagchef for Kultur og Fritid i Mariagerfjord Kommune Joan Kamstrup.

2022 har været året hvor alt har stået i ”Genstartens” tegn. Vi taler om før og efter Covid-19 og om de to år der bare forsvandt! Men nu er vi tilbage og det går igen stærkt med masser af aktiviteter for de fleste. Vi har i 2022 virkelig nydt at være tilbage på vores fysiske arbejdsplads og at være en del af et fysisk fællesskab igen.

Der er dog en del der er udfordret på antallet af besøgende, medlemmer og frivillige og her arbejdes der hårdt i foreningerne og i fagenheden for at hjælpe hvor det giver mening. Der arbejdes med foreningsværksteder, netværksmøder og individuelle dialogmøder. Der sparres og der udvikles. Det er vigtigt, at vi alle indimellem gentænker os selv og kigger indad. En stor tak skal lyde til alle de frivillige der holder gang i vores rige forenings-, kultur- og landsbyliv.

Vores kulturinstitutioner fortæller, at 2022 har været et godt år, hvor der er arbejdet med nye aktiviteter og nye planer. Så vi er godt på vej og vi glæder os til at tage fat på 2023, med nye og spændende tiltag – også på tværs i vores skønne kommune. Vi venter nu på en Unesco certificering på Ringborgene, hvor vi har Fyrkat med. Der arbejdes med at udvikle vores del af Hærvejen, sammen med 14 andre kommuner. Der arbejdes med nytænkning af hovedbiblioteket i Hobro sammen med den øvrige midtby osv. osv.

Vi har bidraget til at gøre Political Festival of Europe festlig med bl.a. en Kulturgrund i hjertet af Mariager her i sommer. Det arbejder vi videre med i 2023, hvor festivalen igen finder sted. Et andet spændende event bliver Nordisk Skudetræf i dagene 28. juni – 2. juli 2023. Skibene ankommer til Hals 28. juli, og 1. etape foregår fra Hals til Mariager Fjord, hvor de forventede 35-40 skibe lægger til i Hadsund og i Mariager. Dagen efter mødes alle skibene udenfor Mariager hvor 2. etape foregår og skibene sejler på en afmærket bane. I løbet af fredag eftermiddag lægger alle skibene til i Hobro. Lørdag vil der være forskellige aktiviteter på havnen i Hobro og åbent værft og vi håber at mange vil komme forbi og se de flotte skibe. Et højdepunkt vil uden tvivl være stabelafløbningen af Toldkrydsjagt VII – det bliver festligt!

Her i 2022 har vi arbejdet på at få klædt vores nye politiske udvalg godt på. Og vildt at det første år nu snart går på hæld.

Det har været et vildt år, med masser af aktivitet i vores kalendere. Jeg er vildt stolt over at være chef for dygtige og flittige ledere og medarbejdere. I gør det vildt godt. Så tak for Jer også.

Jeg ønsker hermed alle en dejlig jul med tak for året der snart er gået, og ønsker jer alle et godt og spændende år 2023 – hvor alt kan ske.

Med mange julehilsner

Joan Kamstrup
Kultur og Fritidschef

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler