ForsideHobroKender du Benjamin? - Benjamin Bay arbejder hos Bilhuset Haldrup Hobro

Kender du Benjamin? – Benjamin Bay arbejder hos Bilhuset Haldrup Hobro

- Annonce -

Kender du Benjamin? – Benjamin Bay arbejder hos Bilhuset Haldrup Hobro

Dennis Benjamin Frandsen Bay er pladesmed og karrosseritekniker hos Bilhuset Haldrup Hobro. Han er 34 år og bosat med sin kone og deres to børn i Fårup lidt syd for Hobro. 

Benjamin har været ansat hos Bilhuset Haldrup Hobro i ca. 1,5 år og forinden var han beskæftiget hos Bilhuset Haldrup i Randers. Han er uddannet på et værksted i Viborg og nyder i dag den korte køretur til og fra job og de mangfoldige opgaver, der er på pladeværkstedet hos Bilhuset Haldrup Hobro.

-Der er jo ikke to skader, der er ens, og dermed er der stor variation i de mange opgaver, jeg løser i løbet af arbejdsdagen og ugen. Det kræver stor faglig indsigt og håndværksfaglige kompetencer i at udbedre de skader, som bilerne har været udsat for, fortæller Benjamin Bay til Mariagerfjordposten.dk.

Bilhuset Haldrup Hobro er et fordelsværksted med en lang række forsikringsselskaber, hvorfor der på skadesværkstedet kommer alle bilmærker. Ifølge karrosseriteknikeren giver det en spændende arbejdsdag og et væld af forskellige opgaver og udfordringer.

-Der er jo stor forskel på, om der er tale om en “lille bakke skade”, at der er ramt et dyr, eller om bilen har været en tur i grøften. Alt sammen skal løses med stor præcision, så det, der er blevet bøjet eller rykket, bliver rettet op igen og andre gange er der blot tale om udskiftning af dele. Det er et spændende job, der passer rigtig godt til mig og der hvor jeg er i livet med 2 mindre børn, slutter Benjamin og smiler.

Benjamin Bay er opvokset i Sdr. Onsild og det er da også i Onsild, at børnene går i institutioner og den ældste på 6 år skal efter sommerferien starte på Onsild Idrætsskole. Den mindste på 3 år møder dagligt ind i børnehaven, mens Benjamins bedre halvdel arbejder som vikar indenfor hjemmeplejen.

LÆS OGSÅ: Tyveri af benzin og olie i Hvornum

- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler