Skal du stå for menuen til årets sidste aften? Overlad det til Bies Bryghus & Restaurant og få en hyggelig aften sammen med dine gæster. Så slipper du for at skulle gå til og fra bord og køkken hele aftenen.
Køkkenchef og forpagter Nicolai Petersen fra Bies Bryghus & Restaurant har sammensat en fantastisk nytårsmenu. Så skal du bare sørge for den gode stemning sammen med dine gæster.
“Vores Nytårsmenu består af lækre retter lavet af friske kvalitetsråvarer,” forklarer køkkenchefen på Bies Bryghus & Restaurant til Mariagerfjordposten og fortsætter:
“Det hele er sammensat, så gæsterne får en fantastisk festmiddag på årets sidste aften, som ovenikøbet er nem at tilberede og servere.”
Årets nytårsmenu 2022/23 fra Bies Bryghus & Restaurant består af:
Forret:
Cremet jordskokke suppe m. Citronbagt nytårs torsk
Sprøde chips af jordskokke samt citron olivenolie
Hertil nybagt surdejsflute samt rørt smør med citron og brunet smør.
–
Til hovedret kan I vælge imellem:
200g bøf af Oksemørbrad (Don Pedro. Grass fed) M/
Puré af selleri. Sauté af udvalgte svampe. Hylleblomst syltede rødbede. Kraftig glace. Samt pommes fondant a la bies.
Eller:
Svampefyldt perlehønebryst
Puré af selleri. Sauté af udvalgte svampe. Hylleblomst syltede rødbede. Reduceret hønse-timian sky. Samt pommes fondant a la bies.
–
Dessert:
Chokoladefondant m. Øl marineret mandarin, brændt hvid chokolade samt syrlig creme.
Bestil jeres nytårsmenu fra Bies Bryghus & Restaurant inden 23/12 og få 3 retter til 399kr. Ved bestilling derefter er prisen 448kr
Udover den lækre menu kan du tilkøbe snack til 98kr pr person. (minimum 2 personer))
Snack til velkomst eller natmad:
Rævhedeskinke med sylt og urt, Saltede mandler, Coppa (lufttørret nakkekam) med røget ostecreme, Timian/løg marmelade, Tatar af koldrøget laks med syltede sennep og urter, Sprøde chips af rugbrød
Hertil nybagt surdejsflute samt rørt smør med citron og brunet smør.
Skal Bies Bryghus & Restaurant lave en nytårsmaden til dig? Så skynd dig at bestille på telefon 98525298. Der er afhentning d. 31/12 mellem 11:00-14:00