ForsideHadsundLadefoged IT i Hadsund udvider sin ejerkreds

Ladefoged IT i Hadsund udvider sin ejerkreds

Ladefoged IT i Hadsund udvider sin ejerkreds

- Annonce -

Ladefoged IT, som holder til Ved Stranden i Hadsund, kan hermed løfte sløret for en udvidelse af sin ejerkreds.
Preben Ladefoged, direktør, har solgt 70% af virksomheden til et nystartet selskab – Fønix Invest. Bag dette selskab står Kristian Ladefoged & Søren Larsen.

”Det har været en lang proces med mange overvejelser. Jeg er meget glad for, at det er lykkedes at udvide vores ejerkreds. Det gør, at vi får endnu flere stærke kræfter som virksomhed, så vi fremadrettet kan styrke de produkter og services, vi tilbyder til vores kunder, men samtidig også sikre, at vi har det nødvendige set up til at gå ind i fremtiden, med alt hvad det indebærer. Det glæder jeg mig til”, siger Preben Ladefoged.

Preben Ladefoged startede i IT-branchen tilbage i 1982 på Storegade i Hadsund. Ladefoged IT har været i virke siden 2005 og har gennem årene – i støt stigende tempo – været med til at hjælpe, servicere og udvikle sine kunder på IT-siden.

”Dét, at vi hele tiden har haft for øje at hjælpe vores kunder på vej – hele tiden har flyttet os i vores kompetencer, ja, det har været en drivkraft til at sikre, at vi står, hvor vi står i dag. Det er hele vores teams skyld”, tilføjer Preben Ladefoged. 

Ladefoged IT fortsætter ufortrødent sin nuværende drift med mange nye & spændende services på ”hylderne”. Det bliver starten på noget nyt – men omvendt også en fortsættelse af mange af de ting Ladefoged IT har lavet indtil nu – måske i nye former.

”Det har været en rigtig god proces sammen med Preben og teamet, som gør, at vi står med denne meddelelse i dag. Det er vi naturligvis glade for. Vi ved, at de værdier, som virksomheden er bygget på – hele tiden med fokus på at servicere kunder bedst muligt – at det er noget, vi virkelig skal bygge videre på. Det glæder vi os til at præsentere”, siger Kristian Ladefoged og fortsætter:

“På kort sigt vil udvidelsen af ejerkredsen ikke have den store effekt i det daglige, men vi glæder os til at udvide vores services til nuværende og fremtidige kunder”.

Kristian bliver den ansvarlige fra Fønix Invest i forhold til investeringen i Ladefoged IT. Kristian er fra Rostrup i lokalområdet omkring Hadsund. Han er, som Preben udtrykte det, da Mariagerfjordposten.dk besøgte virksomheden, “født og opvokset med IT og kommer med frisk energi til virksomheden og vores medarbejderstab, der i dag tæller 7 personer.”

LÆS OGSÅ: Nyt mesterlærerforløb i Mariagerfjord – Chutinan, Natalia og Eden baner vejen

- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler