ForsideHobroMagisk aften på DS: Hobro IK triumferer med 4-1 mod FC Roskilde

Magisk aften på DS: Hobro IK triumferer med 4-1 mod FC Roskilde

- Annonce -

En ellers stille og rolig start på kampen blev efter seks minutters spil bragt til live, da FC Roskildes Arman Taranis modtog bolden på midten af banen. Her tog han to træk ned mod et lidt passivt Hobro forsvar, hvilket resulterede i et langskud, der fra 25 meter strøg op i venstre målhjørne. 0 – 1 til udeholdet fra FC Roskilde.

Det fik dog hjemmeholdet i gang. Efter en tam start på kampen, fik hjemmeholdet hevet op i sig selv. Efter en fin periode for hjemmeholdet, fandt Frederik Dietz målnettet efter 14. minutters spil. Et flot frispark fra Mathias Kristensen fandt som nævnt Frederik Dietz ved bagerste stolpe. Her kunne han heade bolden over i det lange hjørne og udligne til 1 – 1.

De to scoringer satte for alvor gang i kampen. Tempoet blev skruet op og begge hold kæmpede for initiativet. Det var alligevel hjemmeholdet, der i denne periode fik tilkæmpet sig de største chancer. Den største af dem tilfaldt Søren Andreasen, der efter flot spil af Hobro IK på FC Roskildes sidste tredjedel af banen, kom fri i højre side af målfeltet, men afslutningen fløj forbi venstre målstolpe.

Herefter flød spillet meget frem og tilbage mellem de to hold. Dog uden nogle reelle målchancer. Kampens tempo dalede lidt efter de hektiske 10 minutter, hvor begge hold fik scoret. Dog var der glimts af potentielle farlige chancer. Det var også først efter 44 minutters spil kampens næste store chance skulle komme. Villads Rasmussen modtog bolden på den sidste tredjedel og sendte Søren Andreasen i dybden i venstre side af målfeltet. Dog blev afslutningen for spids og FC Roskildes målmand kunne parere afslutningen ud til hjørnespark.

Karakteriseringen af første halvleg kunne beskrives ved en forholdsvis rolig start på kampen, der eksploderede i ti minutter efter FC Roskildes mål til 1 – 0. Men efter Frederik Dietz fik udlignet til 1 – 1, faldt tempoet i kampen stille og roligt, dog var der glimts af en potentiel meget underholdende 2. halvleg. Stillingen ved pausen: 1 – 1

2.Halvleg startede som forventet i et højere tempo. Her viste begge hold meget flot spil med en masse flotte kombinationer. Det var to hold, der var ivrige efter at styre spillets gang. Men samtidig stod begge holds defensiv også flot imod de forskellige angreb.

Den første afslutning på mål i 2. halvleg tilfaldt FC Roskilde. Arman Taranis, der i første halvleg bragede bolden flot ind, fik blod på tanden igen. Her fik han bolden i venstre side af banen, hvorefter han tog et par træk ind mod feltet og fik afsluttet på mål. Dog var afslutningen ikke lige så skarp, som ved målet til 0 – 1 og Jonas Dakir kunne komfortabelt redde bolden.

Efter 61 minutter fik Hobro IK tilkæmpet sig et straffespark. En masse små driblinger i feltet af Oliver Klitten resulterede i et lidt for hårdt skub af en FC Roskilde forsvarspiller. Straffesparket skulle Mathias Kristensen sparke, men en ikke så yderlig afslutning blev reddet af FC Roskildes målmand. Dog blev riposten opfanget af Søren Andreasen, der afsluttede første gang og kanonerede bolden op på overliggeren og ind i mål. 2 – 1 til Hobro IK.

Få minutter efter ville den anden Klitten bror, Lukas, også sætte sit præg på kampen. En høj bold fandt ham i venstre side af målfeltet. Her afsluttede han hårdt mod mål, men en flot redning af FC Roskildes målmand resulterede i et hjørnespark til hjemmeholdet.

Hobro IK var ikke færdige med at score mål. Villads Rasmussen ville også have sit navn på målscorerlisten. Han modtog bolden lidt uden for FC Roskildes målfelt og fik udfordret en FC Roskilde spiller, her tog han et træk forbi og afsluttede kort i nærmeste hjørne. 3 – 1 til hjemmeholdet.

Få minutter efter skulle det også blive til 4 – 1. De to indskiftede spillere, Jesper Cornelius og Mikkel ”MP” Pedersen, skulle stå bag dette mål. Mikkel ”MP” Pedersen modtog bolden på midten af banen og kunne drive den ned mod FC Roskildes mål, hvor han med en bold i dybden fandt Jesper Cornelius, der elegant vippede bolden over FC Roskildes målmand.

Det var et Hobro IK i storspillende form, der var kommet ud til 2. halvleg. En masse overskud i spillet og små hurtige kombinationer gjorde det svært for FC Roskilde at være med. Dermed kunne hjemmeholdet komfortabelt tage de tre point i dagens hjemmekamp.