ForsideArdenMariager Fjord OK markerer sig med topplaceringer i første afdeling af NJ-natløb

- Annonce -

Onsdag d. 18. september indledtes en stævnerække på fire løb i Nordjysk Natløb (NJ-nat) for O-løbere, primært fra de nordjyske O-klubber.

Mariager Fjord Orienteringsklub afholdt det første stævne i Hesselholt, som er beliggende i den sydlige del af Rold Skov nord for Arden.

I alt deltog 53 O-løbere, hvoraf hele 18 var fra Mariager Fjord OK.

De bedste resultater fra klubben blev flg.:

I klassen H 40 blev det til en flot 1.pl. til Nicolai Zaar Nielsen i den suveræne tid 48.42, hvilket var hele 20 min. foran nr. 2 fra Aalborg OK.

I H 70 blev det ligeledes til en 1.pl. til Helge Poulsen i tiden 54.16, hvilket var 3.39 min. bedre end nr.2 fra OK Djurs.

I H 50 blev det til en 2.pl. til Jørgen Østergaard i tiden 1.08.55, knap 3 min. efter vinderen fra Randers OK. Klubkammerat Henrik Bach blev nr. 3 i tiden 1.22.46.

I FRI-klassen blev det til en 2.pl. til Ida Østergaard i tiden 56.42, hvilket var 3.40 min. efter vinderen fra Aalborg OK. Klubkammerat Mikkel Sørensen blev nr. 3 blot 2 sek. efter Ida.

I klassen D 50 blev det til en 3.pl. til Lajla Præstgaard.

Næste stævne er onsdag d. 25. september i Uggerby Plantage øst for Hirtshals med OK Vendelboerne fra Hjørring som arrangør.