ForsideMariagerfjordMariager Fjord OK markerer sig stærkt ved Nordjysk-Dag - Flere podiepladser

Mariager Fjord OK markerer sig stærkt ved Nordjysk-Dag – Flere podiepladser

- Annonce -

Søndag d. 27. oktober stillede Mariager Fjord Orienteringsklub (OK) til start ved det traditionsrige stævne Nordjysk-Dag, arrangeret af OK Vendelboerne i Torny Klitplantage syd for Hirtshals. Med 58 deltagere fra nordjyske klubber, heraf 10 fra Mariager Fjord OK, var der kamp om placeringerne i flere alderskategorier.

Bettina Gjedde leverede en suveræn præstation i klassen D 60 og sikrede sejren i tiden 54:47, hele ni minutter foran nærmeste konkurrent fra Aalborg OK. I H 50-klassen triumferede Bjarne Hoffmann med tiden 1:03:12, mens klubkammerat Jørgen Østergaard kom ind som nummer to med tiden 1:28:01.

Helge Poulsen leverede også en solid indsats i H 70-klassen, hvor han sluttede på en flot 2. plads med tiden 56:38, blot 58 sekunder efter vinderen fra Aalborg OK. I H 60-klassen tog Klaus Wolsing en 3. plads med en tid på 1:21:54.

Næste søndag er Mariager Fjord OK klar til endnu et nordjysk stævne, når klubben deltager med 14 løbere i Nordjysk-Klubdag i Hvorup øvelsesterræn ved Nørresundby, arrangeret af Aalborg OK.