ForsideHobroMusik i Østerskoven 2024 var en festlig, våd omgang

Musik i Østerskoven 2024 var en festlig, våd omgang

- Annonce -

Musik i Østerskoven 2024 var en festlig, våd omgang

For 2. år i træk afholdt Hobro IK Musik i Østerskoven. DS Arena var i weekenden den 7. og 8. juni omdannet til en festivalplads med en kæmpe scene, loungeområder og et stort danseområde. Fredagen var præget af sporadiske byger, mens lørdagen var noget af en våd omgang.

Fredag var programmet sammensat af bands, der var målrettet det yngre publikum. Her spillede Artigeardit X Lamin, Tessa, Danser med Piger, Jaxstyle og DJ Hjalte og leverede fest og stemning. Lørdag var det så The Powls, Gasbox, Queen Machine, Scarlet Pleasure, Medina, Hugorm og Starturns’ tur til at få stemningen til at matche højden på de høje bøgetræer omkring DS Arena.

Østerskoven var klædt på til fest, og heldigvis havde mange af gæsterne taget deres forholdsregler i forhold til den våde vejrudsigt og kom iført regnslag, regntøj, gummistøvler og hvad der ellers skulle sikre dem en festlig dag trods det våde vejr.

– Vi oplevede især om lørdagen, at folk kom med højt humør, klædt på til udendørs fest og klar til at give den gas. Den megen regn gav nogle udfordringer bag scenen med vand i et elskab og lastbiler, der havde svært ved at komme frem på det bløde underlag, fortæller drift- og eventchef hos Hobro IK, Henrik Hammershøj, og fortsætter:

– Det var imponerende at se, hvordan gæsterne kom til lørdagens fest klædt på til fest og med et utroligt godt humør, trods den til tider våde fornøjelse, som Musik i Østerskoven viste sig at være i år. Vi vil fra klubbens side gerne sige mange, mange tak til alle de gæster, der kom og støttede op om Musik i Østerskoven. Det betyder meget for os som en lokal idrætsforening.

I år blev Musik i Østerskoven i Hobro afholdt for 2. år i træk. Inden længe vil bestyrelsen i klubben melde ud, hvornår det igen afholdes.

Simon Kvamm og Hugorm optrådte som mange af de andre kunstnere i Hobro-trøjer Foto: Dannie Rosenkrantz
Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler