ForsideHobroNederlag i Køge

Nederlag i Køge

- Annonce -

Det var et negativt deja vu, som ramte Hobro IK i de første minutter af kampen. HB Køge fik scoret til 1-0 efter et minuts spil på et straffespark. En 1 mod 1 duel i højre side af banen, endte med en mistimet tackling af Oliver Klitten i Hobro IK’s eget målfelt. Straffesparket blev sikkert sparket ind af HB Køges angriber Jafar Arias.

Det var et hjemmehold med selvtillid i de første 10 minutter af kampen. Overskuddet kunne ses i spillet, men efter 11 minutter blev HB Køges anfører Mike Jensen skadet efter en soloaktion. Dette undertal udnyttede udeholdet fra Hobro IK og efter 13 minutters spil kunne Marco Bruhn ligge bolden ind i målet til 1 – 1 efter et flot opspil i højre siden, hvor Oliver Klitten aflagde bolden til tidligere nævnte Hobro IK angriber, Marco Bruhn.

Denne udlignende scoring gav samtidig overtaget i kampen til Hobro IK, der udviste flotte kombinationer, der skar gennem HB Køges kæder. Dog blev det ikke til nogen målfarlige chancer i denne periode.

Efter 26 minutters spil var det også tæt på at Hobro IK kunne have scoret til 1 – 2. En bold fra HB Køges midtbanespiller blev spillet tilbage til HB Køges målmand, men afleveringen var ikke præcis og bolden endte foran fødderne på Søren Andreasen, der kunne prikke bolden i mål, men en flot aktion af HB Køge forsvaret resulterede i bolden blev blokeret i sidste sekund.

Tre minutter senere var det så HB Køge, der kunne bringe sig foran 2 – 1. En dyb bold i venstre side af banen fandt Gabriel Culhaci, der kunne ligge bolden under benene på Jonas Dakir, der var kommet ud af sit eget målfelt i forsøget på at opsnappe bolden. Dog var der i opspillet til målet offside, på målscoreren, Culhaci, men denne forseelse blev hverken set af kampens dommer eller linjedommer.

Hobro IK fortsatte dog jagten på et mål. Et flot indlæg fra højre fandt Marco Bruhn, der var i hopla i første halvleg af dagens kamp. Her tæmmede han bolden med brystet og holdte HB Køges forsvarspillere væk med kroppen, hvorefter han fik afsluttet mod fjerneste hjørne. Dog strøg afslutningen tæt forbi venstre målstolpe.

Selvom hjemmeholdet fra HB Køge ikke havde særlig meget af spillet efter målet til 2 – 1, så fik hjemmeholdet alligevel forøget sin føring til 3 – 1 kort før pausen. Et frispark fra 30 meter ramte en Hobro IK spiller og returen endte hos Marcus Gudmann, der sparkede bolden ind fra kanten af feltet. Et mål, hvor Hobro IK ikke fik presset målscoren op til målet.

En objektivt set meget underholdende første halvleg i Køge, hvor begge hold kom på måltavlen, men set på kampens forløb, så var stillingen ikke retvisende for kampens resultat i første halvleg.

Pausestillingen 3 – 1.

Starten på 2. Halvleg var ikke lige så spændende, som i første halvleg. Dog var det et Hobro IK mandskab med ild i øjnene, der kom ud til de sidste 45 minutter kampen. Det var dog uden held efter det første kvarter af 2. halvleg, men følelsen af en reducering var der. Men som i 1. Halvleg, så var det HB Køge der havde målfarligheden med sig på de få chancer de fik tilkæmpet sig. Det skulle blive til 4 – 1 efter 64 minutter af kampen. Et frispark i venstre hjørne af målfeltet, blev sparket mod nærmeste hjørne af Marcus Gudmann, som kunne notere sig for sit andet mål i kampen.

De næste 20 minutter af kampen vekslede kampbilledet meget. Hobro IK forsøgte at skabe en række chancer, men HB Køge stod imod i forsvaret og afværgede enhver trussel fra udeholdet. Hjemmeholdet fra HB Køge fik kørt en masse omstillinger, men deres femte mål udeblev også.

Efter 80 minutter kom den næste store chance til Hobro IK. En hård og flad aflevering fra Frederik Dietz fandt Villads Rasmussen inde i målfeltet, og efter et par driblinger fik han afsluttet mod mål, men afsluttede røg tæt forbi højre målstolpe.

Hobro IK skulle tilkæmpe sig endnu en stor chance. Et hjørnespark blev opfanget af Oliver Dorph, der headede bolden ned til Max Nielsen. Han fik vendt sig 180 grader og afsluttet på mål, men en flot redning af HB Køges målmand, skulle stå i vejen for en reducering.

Det var et kampbillede, der ikke afspejlede kampens resultat, men HB Køge formåede at score på de chancer, som de fik tilkæmpet sig og en række fejl af Hobro IK resulterede i at kampen endte 4 – 1.