ForsideHobroOle står i spidsen for Sind i Mariagerfjord

Ole står i spidsen for Sind i Mariagerfjord

- Annonce -

Ole står i spidsen for Sind i Mariagerfjord

Ole er formand for Sind Mariagerfjord, og vil gerne, at alle får en bredere indsigt i hvordan det går med Sind foreningen i Mariagerfjord kommune, men også for at få et kendskab til hvorfor Ole arbejder frivilligt for foreningen Sind.

Ole er en mand, der altid har haft fokus på at gøre en forskel for sine medmennesker. Han tror på, at det er vigtigt at gøre en indsats, at gøre sig umage og være med til at forbedre alles muligheder for at snakke om vigtige emner, som f.eks. at være pårørende til mennesker med psykiske lidelse.

Hvem er Ole, formanden for Sind Mariagerfjord?
Ole har igennem årene engageret sig i forskellige projekter og initiativer, som har haft til formål at hjælpe og støtte folk i lokalsamfundet. Han har blandt andet været aktiv i frivilligt arbejde og har været med til at etablere en række sociale arrangementer, hvor folk kan mødes og snakke om vigtige emner.

En af Oles store passioner er at forbedre de unges og ældres muligheder, for at få en stemme og blive hørt. Han mener, at det er vigtigt at lytte til de unge og ældre. At man tager deres ønsker og behov alvorligt.

Han har derfor været med til at etablere en række initiativer og projekter, som har til formål at styrke de unges og ældres indflydelse i samfundet.

Psykisk sundhed skal på dagsordenen
En vigtig sag for Ole er at skabe øget opmærksomhed omkring psykisk sundhed, og støtte pårørende til mennesker med en psykisk lidelse.

Han har selv haft tæt kontakt med mennesker, som har været ramt af psykisk sygdom, og ved hvor vigtigt det er, at der er støtte og hjælp at hente for både den ramte og pårørende. Derfor prøver Ole og Sind at etablere en støttegruppe og arrangementer, hvor mennesker kan mødes og dele erfaringer.

Alt i alt er Ole Olsen en person, som har gjort en stor forskel for mange mennesker både i Sind Mariagerfjord og hos andre. Han har sat fokus på vigtige emner som social inklusion, ungdoms- og ældres rettigheder samt psykisk sundhed og har et brændende hjerte for at skabe en positiv udvikling i lokalsamfundet.

Hvis du ønsker at være frivillig projektleder for en pårørendegruppe for, f.eks. borgere med diagnoser må du endelig gerne kontakte Ole på nummeret 23357613.

Hvis du ønsker at være deltager i en pårørendegruppe eller i en gruppe med et andet tema er du mere end velkommen til at kontakte Ole på ovenstående nummer.

LÆS OGSÅ: Storslået gobelinkunst i Kunstetagerne Hobro

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER

Kanonslag beslaglagt 

- Annonce -

Seneste artikler