ForsideHobroOscar Meedom første tilføjelse til truppen i sommerens transfervindue Hos Hobro IK

Oscar Meedom første tilføjelse til truppen i sommerens transfervindue Hos Hobro IK

- Annonce -

Oscar Meedom første tilføjelse til truppen i sommerens transfervindue Hos Hobro IK

Hobro IK skriver kontrakt med Oscar Meedom, der kommer til klubben på en treårig aftale. Dermed er den første tilføjelse til truppen i sommerens transfervindue på plads.

Sommerens transfervindue er i gang og den første tilgang til Hobro-truppen er på plads. Klubben har skrevet en treårig kontrakt med 18-årige Oscar Meedom, der kommer til Hobro IK fra AaB, hvor han har været siden 2020. Inden turen gik til AaB, var Oscar Meedom en del af FC Midtjyllands akademi.

Nu går turen så til Hobro IK, hvor Oscar Meedom har skrevet under på sin første seniorkontrakt. Teknisk chef Lars Justesen glæder sig over tilgangen:

– Oscar er en dygtig og ung spiller med et stadigt stort uforløst potentiale. Han er en spiller med en enorm fart, der er direkte i sit spil og er god til at få produkt på. Enten ved at være målsøgende eller i oplæggerens rolle. Samtidig kan med hans gode motor og udholdenhed dække flere pladser på kanterne og komme godt frem og tilbage på banen. Vi ser frem til tilgangen af Oscar og jeg er sikker på at vi kan bidrage til at forløse hans potentiale.

Den unge midtjyde har repræsenteret Danmarks U16-landshold og har tidligere fået sin debut for AaBs førstehold i en 3F Superligakamp mod FC København.

Oscar Meedom siger selv om skiftet:

– Hobro IK var en oplagt mulighed og efter en god dialog med klubben virkede det som det helt rigtige skifte for mig. Hobro IK har været dygtige til at udvikle unge spillere og give dem chancen, hvilket også er en af grundende til, at jeg valgte Hobro IK. Nu glæder jeg mig til at komme ud og klø på til træning, så jeg kan gøre mig fortjent til en plads på holdet og dermed bidrage til klubben.

Oscar Meedom har i denne uge startet træningen med resten af spillertruppen i Hobro IK.

– Det har været fedt at komme på banen og møde de andre spillere. Det virker til at være et fedt omklædningsrum, hvor folk har været gode til at tage imod mig og jeg har kunne mærke det stærke sammenhold, der er i klubben fra dag et, hvilket er vigtigt for mig.

Første testkamp i sommeropstarten for Oscar Meedom og resten af Hobro IK-mandskabet spilles lørdag når der bliver testet mod AaB. Kampen spilles i Als.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler