ForsideMariagerfjordRagna har været frivillig i næsten 20 år - mød hende i...

Ragna har været frivillig i næsten 20 år – mød hende i Cafe Regnbuen i Hobro

- Annonce -

Ragna har været frivillig i næsten 20 år – mød hende i Cafe Regnbuen i Hobro

Ragna Jensen kan mødes fast hver onsdag i Hobro Medborgerhus, hvor hun åbner Cafe Regnbuen for flygtninge, indvandrer og andre, der vil mødes i et fællesskab.

Når man spørger Ragna om hvorfor hun er frivillig lyder svaret.

Jeg har altid været frivillig og det hele startede med at der kom flygtning til Danmark. Jeg havde været skolelærer i mange år og derigennem fik jeg øje på problemet. Så kom jeg til Hobro og der var ingen steder for flygtninge, så derfor ville jeg gerne lave et mødested for dem. Det er senere blevet en del af mit liv, hvor jeg har mødt dejlige mennesker. Mit frivillige arbejde i Café har gjort det muligt at følge deres udvikling og især hos børnene over årene.

Café Regnbuen er et mødested for flygtninge, nydanskere, indvandre osv. Kort fortalt er mødestedet for alle, som har lyst til at deltage i et fællesskab og alle er meget velkomne. Mødestedet foregår i Hobro medborgerhus på 2. sal og det er hver onsdag kl. 14 – 18, hvor der vil være kaffe, te og kage. Café Regnbuen afholder banko i december, som en tradition. Det samler folk og alle plejer at være vilde med det.

Hvad har det givet dig at være frivillig?

Jeg bliver glad af at mødes med andre og jeg har lært utrolig meget af flygtning. Jeg har lært at man i andre kulturer kan være enormt gode til at udvise følelser gennem kropssprog, som for eksempel glæde gennem kram og kys. Det har været rigtigt rørende og lærerigt.

Hvorfor skal andre blive frivillige?

Jeg kan selvfølgelig anbefale at være eller blive frivillig! Det giver noget at være frivillig og jeg trives i hvert fald i det. Jeg ønsker selvfølgelig flere unge mennesker bliver frivillig, fordi det er godt med en masse unge mennesker.

Fakta

  • Ragna er frivillig i Café Regnbuen, der mødes i Hobro Medborgerhus
  • Ragna har været frivillig i næsten 20 år
  • Ragna bor i Hobro

LÆS OGSÅ: Meny Hobro søger kollegaer

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER

Kanonslag beslaglagt 

- Annonce -

Seneste artikler