ForsideHobroRicco Guldager ny mand hos Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen Hobro

Ricco Guldager ny mand hos Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen Hobro

- Annonce -

Ricco Guldager ny mand hos Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen Hobro

Det er en kendt profil, der tiltræder en stilling med salg og vurdering hos Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen i Hobro.

De fleste i området kender nok Ricco Guldager som værende aktiv i de fleste sammenhænge i både foreningslivet og i erhvervslivet. Ricco skal med sit kæmpe netværk være med til at forstærke Hobro området og starter derfor i Hobroafdelingen pr. 1. januar 2024, men med et tæt samarbejde til John Frandsen Mariager.

Det er en mand med over 24 års erfaring som selvstændig med bl.a. køb, salg og udlejning af ejendomme, og senest har Ricco været ansat som salgschef, der gør hans profil særdeles attraktiv til netop salg og vurdering hos Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen i Hobro og Mariager. Han starter som den nye lokale mand og kender firmaet og området særdeles godt. Ricco er født og opvokset i Hobro, hvor han også den dag i dag er bosat med sin familie.

– Jeg er jo Hobro-dreng og har længe haft lyst til at lægge min indsats og arbejde i mit eget lokalområde. Derfor er det helt perfekt for mig, at jeg nu får mulighed for at arbejde med ejendomme i det lokalområde jeg kender så godt.

Rutineret mand med stærkt CV

Ricco Guldager har, efter mange år som selvstændig og senest som salgschef, besluttet sig for at prøve kræfter med ejendomsbranchen. Siden 1994 har han arbejdet med salg, hvor han startede i Expert som salgsassistent og siden fik sit speciale i radio/tv. Han har været langt omkring og opbygget sig stor erfaring indenfor både salg og ledelse.

– Det er ikke uvant for mig at arbejde med ejendomme. Jeg har købt og solgt flere ejendomme, og jeg har også lidt udlejning, og er vant til fremvisninger i den forbindelse. Jeg har også prøvet at bygge nye rækkehuse og har et stort kendskab til erhvervsejendomme. Jeg synes netop at Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen er interessant, fordi jeg her får mulighed for at arbejde med bolig, landbrug og erhverv.

Det er Troels Hansen fra Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen, der har fået Ricco Guldager med på John Frandsen-holdet, og han glæder sig til den nye tilføjelse til teamet: “Ricco har jo altid været kendt for at arbejde for tingene. Hans fighteregenskaber og faglighed vil passe rigtig godt ind i vores virksomhed, så jeg glæder mig til samarbejdet”.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet