ForsideHobroTestkamp mod Vendsyssel FF

Testkamp mod Vendsyssel FF

- Annonce -

Af Mikkel Højbo, Hobro IK

Hobro IK spillede til mandag middag træningskamp mod Vendsyssel FF på sidstnævntes træningsanlæg i Vrå. Kampen blev afviklet ved en første halvleg på 40 minutter og 2. halvleg på 30 minutter. Det var en kamp der startede i et højt tempo, hvor Hobro IK forsøgte at tage overtaget i spillet, men et højt pres fra Vendsyssel FF tvang kampen ud i en masse dueller og skiftende boldbesiddelse.

Efter ni hektiske minutters spil, hvor Vendsyssel FF fik overtaget i kampen, forekom en hændelse i målfeltet, hvor Jesper Bøge måtte udgå og han blev erstattet af Jacob Buus. Herefter faldt kampen stille og roligt i tempo, med begge hold ivrige efter at få noget opspil igangsat.

Efter 26 minutters spil kom kampens første mål. Det var hjemmeholdet fra Vendsyssel FF, der minutterne tidligere havde fået etableret sig godt på Hobro IK’s banehalvdel. Målet kom ved et indlæg fra højre der blev clearet ud i kanten af målfeltet, hvor Vendsyssels højre back stod og med en halvliggende vristspark røg bolden mod mål, hvor den på vejen ramte Oliver Dorph.

Få minutter senere blev det også til 2 – 0 til hjemmeholdet fra Vendsyssel FF. En dyb bold til Marcus Hannesbo sendte ham alene med keeper Andreas Søndergaard. Her rundede han Andreas Søndergaard og lagde bolden komfortabelt ind i målet.

Herefter fortsatte hjemmeholdet med at presse på. Hobro IK kunne ikke få spillet til at flyde, så Vendsyssel FF fik udnyttet dette med en masse dybe bolde. Dog var den sidste aflevering eller afslutning ikke skarp nok.

Vendsyssel FF stod for det meste i 1. halvleg og kunne med lidt mere held have udbygget sin føring flere gange. Efter 40 minutters spil fløjtede dommeren til pause. Hermed kunne Hobro IK foretage en række ændringer for at gøre noget ved udtrykket i 2. halvleg.

Dette var dog ikke tilfældet før til sidst i kampen. Men inden da blev de sidste indskiftninger foretaget, for at prøve på at ændre kampens situation, hvor Vendsyssel var spilstyrende.

Hjemmeholdet skulle også udbygge deres føring til 3 – 0. Kenneth Zohore opsnappede en aflevering fra Hobro-forsvaret, som ikke havde fået nok fart og angriberen fra Vendsyssel kunne elegant vippe bolden over Hobro IK keeperen og udbygge hjemmeholdets føring. Herefter pressede Vendsyssel FF på efter et fjerde mål i kampen. Et indlæg fra venstre side fandt en helt fri Vendsyssel FF spiller bagerst i målfeltet, men afslutningen blev afsluttet over mål.

Hobro IK blev til sidst i kampen farlige og fem minutter før tid skulle den første store chance komme til udeholdet. Valdemar Schmölker modtog bolden i højre side af banen og driblede mod kanten af målfeltet, hvor han fandt Mikkel Boye, der fik afsluttet på mål, men en flot redning af Vendsyssel FF’s målmand afværgede skuddet.

To minutter efter var det igen Mikkel Boye og Valdemar Schmölker der var i centrum. Denne gang var det Mikkel Boye, der fandt Valdemar Schmölker i højre side af målfeltet, men afslutningen endte direkte på Vendsyssel FF’s målmand.

En kold og våd oktober middag endte med en sejr til Vendsyssel FF. Kampen endte 3 – 0 til hjemmeholdet.