ForsideHobroVellykket start – Men rødt kort og Fredericias effektivitet fældede Hobro IK

Vellykket start – Men rødt kort og Fredericias effektivitet fældede Hobro IK

- Annonce -

En anderledes taktik fra start blev benyttet af Hobro IK og det gave pote efter 5 minutters spil. Oliver Dorph, der normalt befinder sig i forsvaret, havde lagt sig op som angriber sammen med Jesper Cornelius. Dette gav noget power i luftduellerne og efter en nedfaldsbold, hvor Jesper Cornelius flot tager bolden med, kunne han efter et par træk ligge bolden køligt over i det lange hjørne og gøre det til 1 – 0 til Hobro IK

To minutter efter var Hobro IK igen farlige. Et flot opbygget angreb, men pasninger mellem FC Fredericias defensive kæder, resulterede i at Mathias Kristensen modtog bolden i højre side af målfeltet og afsluttede på nærmeste stolpe.

De efterfølgende 20 minutter bød på masse vekselvirkende spil, hvor begge hold prøvede at skabt nogle målgivende chancer, dog uden held. Hobro IK var dog tættest på. Lidt småspil i højre side af banen, fik sendt Oliver Klitten på tværs af kanten af målfeltet med bolden, hvor han modsat kunne ligge den af til Jesper Cornelius der jagtede sit andet mål i kampen. Afslutningen blev dog flot reddet af FC Fredericias målmand.

Efterfølgende pressede FC Fredericia hårdt på for at finde det udlignende mål. Udeholdets offensive trio, der alle besidder fornuftig teknisk kunnen, viste tegn på deres kvaliteter med en masse driblinger og små hurtige pasninger omkring Hobro IK’s målfelt. Dog var hjemmeholdets forsvarskonstellation godt organiseret, så diverse skud på mål, som FC Fredericia forsøgte sig med, blev i denne periode godt pareret.

Dog var det på et hjørnespark, at udeholdet fra FC Fredericia skulle finde det udlignende mål i kampen. Et hjørnespark det ellers lignede at Oliver Dorph var på vej til at heade væk, fløj over hovedet på ham og blev headet i mål af Jeppe Kudsk, der stod klar til at heade bolden i mål til 1 – 1.

En meget underholdende første halvleg mellem Hobro IK og FC Fredericia endte med en uafgjort pausestilling: 1 – 1.

De første 15 minutter af 2. halvleg bød på en masse fight og dueller. Man kunne mærke intensiteten i kampen stille og roligt begyndte at stige. Dog var det mere duel-fodbold der karakteriserede første halvdel af 2. halvleg.

FC Fredericia skulle trække det længste strå. Efter 67 minutters spil blev det til 1 – 2 til FC Fredericia. Et angreb, hvor flere skud blev flot pareret af Oliver Dorph, endte med at en bold faldt ned for fødderne af Gustav Marcussen, der stod placeret på kanten af målfeltet og sparkede bolden ind bag Hobro IK-målmand Jonas Dakir.

Efter 75 minutters spil blev Oliver Dorph udvist. Oscar Buch fangede den store forsvarspiller i et kapløb ned mod Hobro IK’s mål, hvor Oscar Buch var hurtigst og dette resulterede i at Oliver Dorph måtte se sig nødsaget til at nedlægge sin modstander.

Få minutter senere blev det også til 1 – 3 til FC Fredericia, der fik udnyttet overtallet på banen. Et angreb der blev bygget op gennem venstre siden, endte med at finde Asbjørn Bøndergaard inde foran mål, der sikkert kunne ligge bolden i mål.

Det skulle også blive til 1 – 4. Kampens flotteste mål blev var også kampens sidste. Efter et løb med bolden over 30 meter, kunne Daniel Haarbo sparke bolden helt op i målhjørnet fra kanten af målfeltet. En cementering af kampens resultat.

Det var en kamp, hvor begge hold kunne have trukket det længste strå og have fået de tre point, men FC Fredericia var mere kynisk foran målet i denne kamp.