ForsideMariagerfjord2 mio. Coop-medlemmer får helt nye fordele - Nordisk hotelkoncept kommer til...

2 mio. Coop-medlemmer får helt nye fordele – Nordisk hotelkoncept kommer til Danmark

- Annonce -

2 mio. Coop-medlemmer får helt nye fordele – Nordisk hotelkoncept kommer til Danmark

Gennem de seneste år har et nyt hotel-univers haft stor succes hos først Coop i Norge og siden Coop i Sverige. 

Nu kommer det til Danmark under navnet Medlemshoteller.dk

Fra i dag kan alle to millioner medlemmer af Coop i Danmark opnå 10 procent i bonus på over 750 hoteller i Danmark, Norge og Sverige samt på danskernes mest populære destinationer i Europa. Bonus kan benyttes som betaling i alle Coops butikker og på Coop.dk.
Bag konceptet står virksomheden Digibreaks fra Dublin:

“Gennem flere år har Digibreaks drevet det meget succesfulde HotellPremien sammen med Coop Sverige og Hotelkupp sammen med Coop Norge. Det er derfor en stor glæde for os, at vi får mulighed for at lancere Medlemshoteller.dk sammen med Coop Danmark, så vi nu for første gang er repræsenteret i hele Skandinavien. Den samlede indkøbskraft fra otte millioner Coop-medlemmer på tværs af regionen gør os i stand til at levere ekstraordinære hotel-tilbud til Coop-medlemmerne,” siger adm. direktør James Lenehan, Digibreaks Limited.

Hos Coop Danmark er man også begejstret for aftalen:
”Jeg er egentlig stolt over, at vi indgår det første skandinaviske partnerskab i alliance med Coop i Sverige og Norge. Og så er det endda med en vifte af udvalgte hoteller af høj kvalitet. Vi ved, at gode rejse- og hoteltilbud er noget af det mest attraktive, når vi spørger vores medlemmer,” siger Kommerciel chef i Coop og med ansvar for bl.a. partnerskaber, Ulrik Hjulmand.

Coops medlemmer kan se alle mulighederne og medlemstilbuddene på www.medlemshoteller.dk

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler