ForsideHobro21-årig anholdt for hærværk og tyveri fra biler på rastepladser i Himmerland...

21-årig anholdt for hærværk og tyveri fra biler på rastepladser i Himmerland – politiet formoder, der er flere gerningspersoner

- Annonce -

21-årig anholdt for hærværk og tyveri fra biler på rastepladser i Himmerland – politiet formoder, der er flere gerningspersoner

De seneste dage har været præget af en bølge af hærværk og tyverier fra biler på rastepladser i Himmerland. Tidligere på ugen kunne vi oplyse, at 12 biler blev vandaliseret og stjålet fra i ugens første dage. Her til morgen kunne politiassistent Anders Nielsen fra Himmerlands Politi fortælle om yderligere anmeldelser vedrørende tre køretøjer på OK Tanken i Sønder Onsild og to køretøjer på pendlerpladsen på Præstevej i Støvring. Fremgangsmåden er den samme som ved de tidligere hændelser – en siderude er blevet knust, og værdier fra bilerne er blevet stjålet.

Anders Nielsen oplyste yderligere, at der i nat var vidner, der observerede en ældre sølvgrå Volvo S40 køre fra pendlerpladsen i Støvring i høj hastighed. Tilsvarende blev samme bil set forlade rastepladsen i Haverslev tidligere med høj hastighed.

“Vi har her til morgen klokken 08.04 anholdt en 21-årig mand fra Jerslev kanten, som forbindes med disse hærværk,” fortæller Anders Nielsen og fortsætter: “Han kører i den nævnte bil, men vi ved endnu ikke, hvor mange af indbruddene han kan forbindes med.” Manden er i forvejen kendt af politiet og er nu i politiets varetægt. Han skal stilles for en dommer inden for de næste 24 timer.

Politiet formoder, at der er flere gerningsmænd og er i gang med en grundig efterforskning. Har du informationer om disse hærværkstyverier på rastepladserne, opfordres du til at kontakte politiet på telefon 114.

LÆS OGSÅ: Hærværk og tyveri på flere pendlerpladser i Mariagerfjord og Rebild

LÆS OGSÅ: Hændelse på Pendlerplads Hobro N – Fire biler udsat for hærværk

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler