ForsideMariagerfjord4-0 – Danskerne stensikre på storsejr over Tunesien i dag – Hvad...

4-0 – Danskerne stensikre på storsejr over Tunesien i dag – Hvad tror du?

- Annonce -

4-0 – Danskerne stensikre på storsejr over Tunesien i dag – Hvad tror du?

Der er ikke mange VM-nerver at spore hos de danske Oddset-spillere før Danmarks første VM-kamp mod Tunesien. Stort set samtlige indskud på kampen er sat på en dansk sejr. Især et resultat er populært at spille.

Danskerne er ikke i tvivl: Danmark lægger fra land med en sejr og tre point i den første VM-kamp mod Tunesien. Det er i hvert fald dér, de har lagt deres penge på Oddset:

Hele 95 procent af alle indskud på kampens vinder er sat på dansk sejr over Tunesien – det er nærmest historisk.

”Jeg kan ikke huske en VM-kamp, hvor indskuddene på dansk sejr har været så ensidige,” fortæller oddssætter hos Danske Spil Peter Emmike Rasmussen.

”I Danske Spil vurderer vi, at der ’kun’ er 65 procents chance for, at Danmark slår Tunesien, og vi har sat odds derefter. Men troen på dansk sejr i befolkningen er meget større, og den har vist sjældent været højere,” siger Peter Emmike Rasmussen, og argumenterer for sin egen vigende optimisme:

”Til den første kamp ved en stor slutrunde er det ikke nok kun at tage højde for de to holds evner på papiret. Kampen bliver måske spillet under andre forhold end sædvanligt og der er meget mere pres og flere nerver på, end spillerne måske er vant til,” siger Peter Emmike Rasmussen.

Fire-fire-fire-fire-nuuuuul

Når det kommer til at forudse den præcise størrelse på sejren over de undertippede tunesere, så er danskerne heller ikke til at skyde igennem. Hele 60 procent af alle indskud på ciffertips er nemlig sat på det samme resultat: 4-0 til Danmark.

”Ja, det er lidt pudsigt, men det er vist ikke et tilfælde, at det lige er 4-0, der bliver spillet så meget på. De sidste par år har tilskuerne i Parken jo sunget den samme slagsang, så snart de røde og hvide kommer foran,” siger han med henvisning til den slagsang, som det danske hjemmepublikum i Parken i dén grad har taget til sig.

Den som lyder: ’Fire-fire-fire-fire-nuuuuuuul!!’

Kampen Danmark-Tunesien fløjtes i gang kl. 14.00 og kan følges på DR.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler