Forside11263-årig udsat for tricktyveri efter hjemtur med pirattaxa

63-årig udsat for tricktyveri efter hjemtur med pirattaxa

- Annonce -

63-årig udsat for tricktyveri efter hjemtur med pirattaxa

Mandag formiddag modtog Politiet en anmeldelse om, at en 63-årig mand i weekenden havde fået stjålet sit kort, hvorefter det var blevet misbrugt for flere tusinde kroner, fortæller politiet i døgnrapporten.

Ifølge anmeldelsen havde den 63-årige lørdag taget en pirattaxa hjem fra en bytur, og da turen sluttede, ønskede chaufføren pludselig at danse med ham, hvilket politiet også har set i en lang række andre sager med lignende anmeldelser om tricktyveri efter køreture med pirattaxaer.

Hvordan gerningsmanden fik franarret pinkode og den 63-åriges dankort er mere uklart – men endnu en gang viste det sig, at pirattaxachaufføren ud af det blå havde tilbudt den fremmede mand et lift, og at den – i første omgang – gode gerning desværre havde en ondsindet bagside.

-Tag ALDRIG en pirattaxa hjem fra byen. Det er er stadig vores klare anbefaling at holde sig langt fra den slags, og i stedet på forhånd have planlagt, hvordan man kommer hjem på anden og bedre vis, lyder det fra politiet og de fortsætter:

-Særligt i de travle julefrokostmåneder er det godt at have lagt en plan, inden man står i nattelivet og gerne vil hurtigt hjem i varmen, hvormed man ellers risikerer at lade sig friste af et tilbud, der ofte viser sig at være for godt til at være sandt.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet