ForsideØstkystenAls Hallen - nu også med Padelbane

Als Hallen – nu også med Padelbane

- Annonce -

Als Hallen – nu også med Padelbane

Als Hallen har etableret en Padelbane, ved hallen med parkering lige ved siden af.

Banen er den første i den østlige del af Mariagerfjord Kommune og derfor håber bestyrelsen, at banen bliver taget godt imod og at mange vil bruge den.

Banen kan lejes ved at gå på nettet, alshallen.dk/padel, her kan man finde ledige tider og booke en bane, så får man en kode retur, som man kan åbne døren med, til banen.

Foto: Privat

-Vi bestræber os på, at der altid er 4 bats og bolde, som man frit kan bruge, men da banen er offentlig tilgængelig og ubemandet, kan vi ikke garantere, at der altid er bats og bolde, fortæller bestyrelsen og fortsætter:

-Men vi tilser banen hver dag og håber ikke at tingene forsvinder, har du dit eget bat og bolde, anbefaler vi, at du tager det med. Der er også mulighed for at købe et bat ved Meny i Als eller Sportigan Hadsund.

Foto: Privat

Det er lykkedes Als Hallen at samle penge til banen via fonde og derfor sender bestyrelsen for Als Hallen en stor tak til følgende fonde:

Sparekassen Danmark, Svend Nielsen & Herdis Mygind fond, LAG, Lokale & Anlægsfonden, Norlys og Nordea Fonden, samt Mariagerfjord Kommune og Als Sport & Event.

Foto: Privat

-Sidst men ikke mindst skal der også lyde en stor tak til alle de frivillige, som har hjulpet med flisenedlægning, malerarbejde og andet, samt Als Brandstation, som flere gange har deltaget i det frivillige arbejde, slutter bestyrelsen.

LÆS OGSÅ: Allessko i Hadsund er sommerklar med sandaler og sommersko

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler