ForsideHadsundAaB forlænger tre år med Hadsund-dreng

AaB forlænger tre år med Hadsund-dreng

- Annonce -

AaB forlænger tre år med akademispiller

Mads Bomholt, der stadig har et år tilbage som U/19-spiller, har fået kontrakt med AaB indtil 30. juni 2026.

Den centrale midtbanespiller, der både kan operere som sekser og som otter, kom til AaB som U/13-spiller fra partnerklubben Hadsund Boldklub.

AaB’s sportsdirektør Ole Jan Kappmeier udtaler:

– Det er en klar strategi og prioritet for os at få spillere igennem fra AaB Akademiet, hvis de har den fornødne kvalitet, og for Mads Bomholts vedkommende gælder det, at han blandt andet har gjort et meget positivt indtryk i opstarten, hvor han siden 21. juni har trænet med førsteholdstruppen.

– Derfor glæder det os også, at vi er blevet enige om en aftale, så Mads kan fortsætte sin udvikling og efter planen blive en integreret del af førsteholdstruppen fra næste sæson, siger Ole Jan Kappmeier.

Også akademichef Jacob Larsen bifalder forlængelsen med Mads Bomholt:

– Det er altid meget tilfredsstillende, når en spiller fra AaB Akademiet er på vej til at slippe igennem nåleøjet til førsteholdstruppen, og derfor skal der udover at uddeles ros til Mads selv lyde en cadeau til folkene på akademiet, der de seneste fire-fem år har fulgt og arbejdet med Mads. Desuden er det positivt at konstatere det glimrende samarbejde, der foregår mellem akademiet og teamet omkring førsteholdstruppen.

– Mads Bomholt er født allersidst på året, og derfor har han i ungdomstiden ofte haft et efterslæb rent fysisk, og den fysiske del er han stadig i gang med at udvikle, påpeger Jacob Larsen og tilføjer:

– Det kræver stadig masser af hårdt arbejde, men Mads har formået at bide sig fast og bringe sine kompetencer i spil, og med sin tekniske kunnen, sin spilforståelse og sin gode venstrefod, bliver det spændende at følge ham i de kommende år.

17-årige Mads Bomholt har endnu sin officielle debut for AaB til gode, men han sad på bænken, da B.93 i lørdags blev besejret på Østerbro Stadion. AaB’s mandskab i U/19 Ligaen åbner sæsonen 8. august.

LÆS OGSÅ: Udvalgsformanden fortæller: Det betyder flagene 

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler