ForsideØstkystenBoldklubben Viking vil gerne sige en stor tak for idrætsugen 2023

Boldklubben Viking vil gerne sige en stor tak for idrætsugen 2023

- Annonce -

Boldklubben Viking vil gerne sige en stor tak for idrætsugen 2023

Det har været en forrygende idrætsuge, igen i år i Als.

-Opbakningen fra spillere og alle lokale fra by og omegn har været helt fantastisk. TAK – vi prøver at lave et alsidig program, så der er noget for alle. Og vi synes faktisk selv det er lykkes ret godt, lyder det fra Boldklubben Viking’s bestyrelse og de fortsætter: 

-Der skal lyde en STOR tak til alle sponsorerne, der har bidraget til vores lotteri og til børnecykel-løbet.  Der var en enorm stor støtte fra vores sponsorer, som gjorde, at vi havde de flotteste gevinster i lotteriet, og at der også var fine præmier til børnene i cykelløbet.

-Vi vil også gerne takke alle de frivillige, der har hjulpet til i idrætsugen og til cykelløbet. 

-Det startede fredag, hvor 25 spillere/andre frivillige mødte op og satte telt mm op. 

-Kridtholdet har knoklet, tak til alle der tog en kiosk eller bar tjans. Tak til alle der deltog i oprydningen søndag. Uden alle Jer – ingen idrætsuge. Tak for det.

-Sidst men absolut ikke mindst: En speciel TAK til det mest arbejdsomme, fantastiske idrætsuge team: Baron, Thøger, Marc, Pinse og Sussie.

-I har satme været guld værd – igen i år! I har knoklet dag, aften og nat. I har taget ferie i uge 32 for at Viking kunne holde en vellykket idrætsuge – af hjertet TAK

-Skulle der være nogle, som har ideer eller vil hjælpe med noget næste år, så kom endelig, slutter en stolt og glad bestyrelse i Boldklubben Viking i Als 

LÆS OGSÅ: Kunstetagerne vil engagere kommunens borgere gennem projektet ‘Mit Mariagerfjord’

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER

Dødsfald – Als

Dødsfald – Øster Hurup

- Annonce -

Seneste artikler