ForsideHobroKLUMME: ”Vi ligger nummer 1, vi ligger nummer 1…."

KLUMME: ”Vi ligger nummer 1, vi ligger nummer 1….”

- Annonce -

”Vi ligger nummer 1, vi ligger nummer 1….”

Hobro IK spiller i dag torsdag d. 24. august kl. 19.00 hjemme på DS Arena mod AaB.

Af Tekniskchef Lars Justesen Hobro IK

Rigtig hjerteligt velkommen her på DS Arena til det nordjyske topopgør mod AaB. Hvem havde troet, at vi i sjette runde af årets NordicBet Liga sæson skulle tage imod AaB og værende på førstepladsen i rækken. Ikke desto mindre er det realiteten og derfor kan vi ovenpå fire sejre ud af fem mulige byde velkommen til rækkens, i skrivende stund (mandag aften), nummer to fra Aalborg.

Vi har, som I ved, fået en fantastisk start på dette års NordicBet Liga sæson, hvor vi efter fem runder allerede har fået 12 point, hvilket pt. gør, at vi ligger nummer 1 i ligaen. Til sammenligning med seneste sæson havde vi 13 point efter 13 runder. En anden sammenligning man kan gøre sig er, at i den seneste sæson scorede vi i de 16 kampe i efteråret 8 mål, det samme antal som vi har lavet i de første fem runder af dette års NordicBet Liga. Hertil har vi i de 3 ud af 5 første kampe holdt buret rent.

Stor ros til vores dygtige trænerteam for det hårde og dygtige arbejde, der er blevet lavet siden vinterpausen, ind i foråret 2023 og videre gennem sommerpausen, der gør, at vi står, hvor vi pt. står. Selvfølgelig også en stor ros til alle spillerne for at knokle benhårdt på træningsbanen. Vi skal nyde det, og turde drømme om, hvad det kan blive til. At forsøge at opnå noget fremfor at undgå. Vi skal dog bibeholde vores ydmyge tilgang til det hele og tage det en kamp ad gangen. En tilgang som vi har haft stor succes med og så må vi se, hvor det hele kan tage os hen.

Fantastisk bliver det også at tage imod dagens modstander AaB. Et hold, der af eksperter og bookmakere er spået som den mest klare oprykker fra NordicBet Ligaen i mange år. Et enormt stærkt hold, der som nævnt pt. indtager rækkens 2. plads og som stadig er ubesejret i de fem første kampe af sæsonen. Det bliver en fed topkamp, hvor der forventes rigtig mange tilskuere på DS Arena. Og jer fans bliver vigtige i jagten på de tre point i dag. Hvis I med larm og opbakning til de gulblusede hjælper dem på vej, er jeg sikker på, at vi kan drille vores bolchestribede naboer fra Aalborg og ride videre på den flotte stime som vi har præsteret hidtil.

Og så håber jeg, at vi efter dagens kamp, fortsat kan synge: ”Vi ligger nummer 1, vi ligger nummer 1….”

Med det, vil jeg ønske jer alle en rigtig god kamp.

LÆS OGSÅ: Sparekassen Danmark sender Julemærkehjemmet på banen til kampen mellem Hobro IK og AaB

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler