ForsideHobroKlumme: Vi har scoret 18 mål og spillet os til 21 point

Klumme: Vi har scoret 18 mål og spillet os til 21 point

- Annonce -

Klumme: Vi har scoret 18 mål og spillet os til 21 point

Af Lars Justesen Teknisk chef Hobro IK

For anden uge i streg kan vi byde velkommen her på DS Arena til hjemmekamp mod HB Køge. Sidst vi var samlet her i Østerskoven, var i lidt af et stormvejr, da vi tog imod FC Helsingør. En kamp, hvor det blæsende vejr satte sit præg på kampen i flere omgange uden dog at blive den altafgørende faktor. Og så alligevel, for efter et godt indlæg fra Abdoul Yoda kunne Laurs Skjellerup score det afgørende mål til stor glæde for alle på DS Arena, med undtagelse af de fire FC Helsingør-tilskuere, der havde taget turen. 

I denne situation kunne vejret måske have spillet lidt ind, da Helsingør-keeperen fejlvurderede bolden, hvilket resulterede i, at den til sidst dumpede ned for fødderne af Laurs Skjellerup, der hurtigt reagerende og sparkede bolden i netmaskerne. 

En sejr på hjemmebane, som vi har længtes efter at få, og det var derfor en stor forløsning, da dommeren fløjtede kampen af. Vi skal bygge videre på denne hjemmebanesejr i dagens opgør, og forsøge at forlænge stimen af sejre på DS Arena, gøre hjemmebanen til vores fort igen og til et sted, hvor modstanderholdet hader at komme. 

Noget andet positivt, der også var at tage med fra sejren, var at vi igen holdt nullet. En super forsvars præstation af holdet og Jonathan Fischer som en altid sikker sidste skanse, gav os vores fjerde ’clean sheet’ i 13 kampe i denne sæson. Og selvom det måske ikke lyder prangende, ja, så er det kun AaB, der har lukket færre mål ind end os. 

Dermed har vi spillet os til 21 point i 13 kampe, hvilket pt. gør, at vi indtager en femteplads og holder liv i drømmen om top seks, som vi skal turde at håbe på og drømme om. 

Sidst vi spillede mod HB Køge var på udebane, hvor det blev til en 2-0 sejr. Begge mål scoret af Muamer Brajanac, der pt. indtager andenpladsen på topscorerlisten, kun overgået af Sønderjyskes Peter Buch Christiansen. Dette gør Muamer Brjanac med otte mål i 11 kampe, hvilket til sammenligning var det samme antal mål, som vi scorede i hele efteråret 2022. I dette efterår har vi indtil nu scoret 18 mål, hvilket har været stærkt medvirkende til at vi har spillet os til de 21 point. 

Vi skal fortsætte det flotte spil og de gode takter, og med jeres opbakning fra lægterne kan vi sammen opnå de mål vi sætter os. 

Rigtig god kamp.

LÆS OGSÅ: Hun vandt bland-selv-slik hos Meny Hobro med Mariagerfjordposten.dk

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER

Det nye menighedsråd i Hobro Sogn

- Annonce -

Seneste artikler