Få båden i topform

Få båden i topform

- Annonce -

Efter en dejlig og lang sommer på vandet, er det nu tid til, at din båd skal på land. Den kan nemlig ikke ligge i vandet hele den danske vinter, det slider alt for meget på den. Derfor vælger de fleste at få den på land, og så er det også langt lettere at få lavet vedligehold på båden, udført små reparationer og gjort den klar til sommeren. På https://www.brodrenesmarine.dk/ kan du læse om brødrenes tilbud til dig som bådejer, og hvordan de kan hjælpe dig med at gøre din båd klar til næste sæson.

En fleksibel aftale

I både Nordsjælland, Københavnsområdet og Dragør kan du faktisk få besøg af brødrene ude ved dine båd. Inden de kommer, kan det være fint at oplyse dem om, hvad du gerne vil have klaret på din båd. Hvis det drejer sig om en mindre reparation eller en let omgang maling af båden, kan I allerede i telefonen aftale, hvad prisen skal være. Hvis der er tale om en større omgang, måske udskiftning af reservedele eller en stor reparation, så kan de i stedet fysisk se båden, inden du får oplyst prisen. På den måde kan du med ro i sindet lade dem hjælpe dig med din båd uden at frygte prisen. 

Det helt rigtige håndelag

Og det er nemlig en rigtig god ide, at lade professionelle og erfarne folk hjælpe dig med at vedligeholde din båd. Så er du nemlig sikker på, at der ikke bliver gjort noget forkert, og din båd i stedet bliver helt klar til næste sæson. Så kan du i løbet af vinteren sætte dig ned og kigge på dine fine søkort og planlægge, hvorhen du kan sætte kursen til foråret. Så venter der nemlig endnu flere uforglemmelige og spændende eventyr for dig og din båd på vandet. Rigtig god fornøjelse. 

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler