Forside112Politiet tilstede ved Mariagervej

Politiet tilstede ved Mariagervej

- Annonce -

Politiet tilstede ved Mariagervej

Politiassistent Niels Kristian Christensen fra Himmerlands Politi i Hobro fortæller her til morgen til Mariagerfjordposten.dk, at politiet i weekenden har været tilstede ved Mariagervej i Hobro, hvor det pt. er forbudt at svinge til venstre ad Amerikavej.

-Vi har over weekenden oprettet 6 sager med anvisninger for kørsel på Mariagervej, hvor der pt. er forbud mod at svinge til venstre på grund af vejarbejde, oplyser Niels Kristian Christensen og fortsætter:

-Der er skiltning om forbuddet, men alligevel vælger en del bilister at dreje mod venstre. Vi vil også i de kommende dage være massivt tilstede ved Mariagervej for at sikre, at folk vil respektere færdselsskiltene.

Foto: Mariagerfjordposten.dk

-Grunden til forbuddet er for at undgå at trafikafviklingen går helt i stå, blandt andet fordi Randersvej er spærret – Så skal du dreje fra Mariagervej mod Amerikavej er du nødt til at komme fra den anden side.

Forbuddet mod at svinge til venstre gælder indtil gravearbejdet i krydset på Randersvej slutter og krydset genåbner. Bilister opfordres til at køre ad Kirketoften i stedet.

LÆS OGSÅ: Thomsen: Vi er glade og stolte over sejren i Aalborg

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER

Det nye menighedsråd i Hobro Sogn

- Annonce -

Seneste artikler