ForsideHadsundLinsedag hos Thiele Hadsund

Linsedag hos Thiele Hadsund

- Annonce -

Linsedag hos Thiele Hadsund

Tag del i en spændende begivenhed hos Thiele Hadsund, hvor linse-specialisten John fra Lincon kommer på besøg for at præsentere deres store udvalg af linser.

Hvornår: Tirsdag den 6. februar 2024

Majken Fly fra Thiele Hadsund “Jeg glæder mig til på tirsdag og opfordrer alle interesserede til at deltage i butikken til dette informative arrangement. Det er en unik mulighed for at opgradere din viden om linser og udforske de mange fordele, de kan tilbyde”.

Hvad kan du forvente:

  • Gratis Konsultation: Kom forbi butikken og mød John, der vil være til rådighed for at besvare spørgsmål og dele den nyeste viden om linser.
  • Udforsk Linsemuligheder: Få indblik i det brede sortiment af linser og opdag, hvordan de kan gavne dig, især hvis du oplever udfordringer med at se på kort eller lang afstand uden at bruge briller.
  • Gratis og Uforpligtende: Arrangementet er åbent for alle, og der er ingen omkostninger forbundet med at deltage. Du er velkommen til at kigge ind og få gavn af specialistens ekspertise.

Vil du vide mere?

  • Book en Synsprøve: Hvis du ønsker en grundig synsprøve, kan du enten kigge ind på tirsdag eller booke online en tid på forhånd.

– Vi ser frem til at byde dig velkommen og dele den spændende verden af linser med dig, slutter den lokale optiker i Hadsund. 

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER

Indbrud i Hadsund Sejlklub

- Annonce -

Seneste artikler