ForsideHadsund60-års jubilæum: Gamle elever fra Hadsund Skole samles til gensynsfest

60-års jubilæum: Gamle elever fra Hadsund Skole samles til gensynsfest

- Annonce -

60-års jubilæum: Gamle elever fra Hadsund Skole samles til gensynsfest

I år markerede en særlig milepæl for en gruppe tidligere elever fra Hadsund Skole. Det er nemlig 60 år siden, at de forlod skolens gange, og det blev naturligvis fejret. Dengang bestod klassen af 28 elever, og lørdag d. 21. september mødtes 14 af dem til jubilæumsarrangementet, der begyndte på den gamle Hadsund Skole og afsluttedes på Færgekroen.

En af de deltagende, Helle Christensen, fortæller, at arrangementet forløb over al forventning og var fyldt med gensynsglæde.

“Vi har været samlet til vores 25, 40, 50 og nu 60-års jubilæum. Vi er jo efterhånden kommet op i årene, så at vi stadigvæk kan samle halvdelen af eleverne fra vores gamle klasse på Hadsund Skole, er jo ganske fint. Det var hyggeligt at mødes og mindes gamle dage og høre, hvor folk er henne i verden nu,” siger Helle Christensen.

Dengang blev elever fra Glerup, Vive og Visborg samlet i overbygningen på Hadsund Skole. I dag er de spredt ud over hele verden, fra Hadsund til Melbourne i Australien.

“Til jubilæumsarrangementet havde vi også ægtefæller med, og der blev snakket på kryds og tværs om gode skoleminder fra Hadsund. Det var en rigtig hyggelig dag. Jeg håber, at det også kan inspirere andre klasser til at tage initiativ til at samles”.

Helle Christensen understreger, hvor meget værdi der er i at genskabe forbindelsen til sine gamle skolekammerater, selvom mange år er gået. Ifølge hende er det ikke kun en mulighed for at mindes de gode gamle dage, men også en chance for at se, hvordan kammeraternes liv har udviklet sig på kryds og tværs.

“Vi bliver mindet om, hvor vigtigt det er at holde fast i de relationer, vi har skabt gennem livet, og hvordan de har formet os. At mødes igen, efter så mange år, giver en helt særlig følelse af fællesskab, som er svær at finde andre steder. Jeg tror, mange ville have gavn af at genskabe disse bånd, uanset hvor længe det er siden, man sidst har set hinanden,” tilføjer hun.

Gensyn i skolegården – De tidligere elever fra Hadsund Skole står i deres gamle skolegård, hvor mange mindre fra barndommen blev genoplivet under 60-års jubilæet. Foto: Erik Røgild

Med hendes opfordring håber hun, at flere vil tage initiativet til at samle deres gamle klasse, selvom afstanden og tiden måske kan virke som en hindring.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER

Indbrud i Hadsund Sejlklub

- Annonce -

Seneste artikler