ForsideHobroEr du klar til maraton i dag? Meny Hobro inviterer til 30-timers...

Er du klar til maraton i dag? Meny Hobro inviterer til 30-timers tilbudsfest

- Annonce -

Er du klar til maraton i dag? Meny Hobro inviterer til 30-timers tilbudsfest

I dag starter et helt særligt event hos Meny Hobro – et maraton, hvor det ikke handler om løb, men om vilde tilbud! Butikken skyder nemlig deres “Ja-Tak Maraton” i gang, hvor kunderne i løbet af 30 timer får adgang til 30 vanvittige tilbud.

Eventet starter i eftermiddag, søndag den 29. september, og fortsætter helt frem til mandag den 30. september. Her får kunderne en unik mulighed for at sikre sig fantastiske priser på et bredt udvalg af varer, men kun i et begrænset tidsrum.

Købmand Dennis Mouritsen glæder sig til at byde kunderne velkommen: “Vi er rigtig spændte på dette nye koncept. Vi vil give vores kunder noget ud over det sædvanlige, og med ‘Ja-Tak Maraton’ håber vi at skabe en sjov og spændende indkøbsoplevelse. Vi har sammensat nogle virkelig stærke tilbud, som vi er sikre på, vil falde i god jord hos vores kunder.”

Tilbuddene afsluttes mandag aften, men de varer, som købes under maratonen, kan afhentes i butikken tirsdag den 1. oktober. Så skynd dig, hvis du vil sikre dig en god handel.

“Ja-Tak Maraton” kommer til og køre på butikken facebookside, som du kan finde ved at klikke her

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler