ForsideHadsundHalloween-sjov i Hadsund: Lav et græskar og få et værdibevis til bland-selv-slik

Halloween-sjov i Hadsund: Lav et græskar og få et værdibevis til bland-selv-slik

- Annonce -

Halloween-sjov i Hadsund: Lav et græskar og få et værdibevis til bland-selv-slik

Har du lyst til at udskære et græskar og samtidig få belønning i form af lækkert bland-selv-slik? Sparekassen Danmark i Hadsund inviterer alle kreative sjæle til at deltage i en sjov Halloween-aktivitet, hvor du kan bytte dit udskårne græskar til et værdibevis på 35 kr. til bland-selv-slik.

Arkivbillede

Hent dit græskar i efterårsferien d. 14. og 15. oktober

Kom forbi Sparekassen Danmark på Bankpladsen i Hadsund enten mandag d. 14. eller tirsdag d. 15. oktober mellem kl. 10 og 16, hvor du kan få udleveret et gratis græskar. Der er rig mulighed for at tage et græskar med hjem og bruge efterårsferien på at slippe kreativiteten løs.

Aflever dit udskårne græskar og få en belønning

Når du har udskåret dit græskar til et skræmmende eller mindre skræmmende mesterværk, kan du aflevere det tilbage hos Sparekassen Danmark på Bankpladsen i perioden fra d. 24. til d. 31. oktober. Sparekassen vil derefter udstille alle de kreative græskar i afdelingen i Hadsund, så de kan sprede uhyggelig Halloween-stemning.

Som tak for din indsats modtager du et værdibevis på 35 kr. til bland-selv-slik, som du kan bruge til at forsøde Halloween-tiden. “Så udstiller vi mesterværket og kvitterer med et værdibevis på 35 kr. til bland-selv-slik,” lyder det fra Sparekassen Danmarks afdeling i Hadsund.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler