ForsideMariagerfjordKlinikker for Fysioterapi i Hadsund går sammen

Klinikker for Fysioterapi i Hadsund går sammen

- Annonce -

Klinikker for Fysioterapi i Hadsund går sammen

Med virkning fra 1/1-23 er de 2 klinikker for fysioterapi i Hadsund blevet lagt sammen.

Det drejer sig om Klinik for Fysioterapi v/Mette Binderup som holder til i Midtpunkt og BeneFiT Hadsund, som har lokaler i det gamle apotek i Storegade.

– En sammenlægning af vores klinikker giver god mening, udtaler Mette Binderup, der sammen med Preben Weller fra BeneFiT igennem længere tid har talt om at gå sammen.

– Vi deler de samme værdier og ser et fremtidigt samarbejde som frugtbart for vores nu fælles samlede virksomhed: BeneFiT Dit Sundhedshus.

Ud over Mette Binderup og Preben Weller, har Thomas Kjems Juhl ejerskab af BeneFiT Dit Sundhedshus, der desuden har afdelinger i Randers og Hobro. Thomas K. Juhl er daglig leder af afdelingen i Hobro og får således ikke nogen lokal opgave i Hadsund.

– Umiddelbart høster vi nogle administrative fordele af sammenlægningen, som gør det nemmere at håndtere en stadig mere kompleks hverdag, hvor kravene til os til stadighed øges, siger Preben Weller og fortsætter:

– Der er også umiddelbart nogle fordele både indadtil og udadtil, som vi snarest tager fat på. Det kan være at se på vores opgavesammensætning på de to adresser. Der skal ses på, om der med fordel kan ske et samarbejde, der gør det smidigere og bedre, for både personale og borgere. Vores daglige leder af afdelingen i Storegade, Mathilde Franck vil sammen med Mette Binderup lave en plan for det tættere samarbejde, der ligger foran os.

– Med andre ord, ser vi en fusion som et regnestykke, hvor 2 plus 2 giver mere end 4: mere rationel drift, bedre muligheder for medarbejderne til at specialisere sig og borgerne, der kommer til os, vil opleve at der fagligt sker endnu et løft i tilbuddene.

– Mette Binderup fortsætter som daglig leder i det, der kommer til at hedde BeneFiT Hadsund Midtpunkt og Mathilde Franck vil fortsat være den ledende skikkelse i Storegade. Du vil som borger og patient således ikke mærke nogen umiddelbar forskel ved fusionen og navneskiftet. Du vil fortsat møde de samme dygtige medarbejdere, uanset om du kommer i Midtpunkt eller om du kommer i Storegade-afdelingen, slutter Preben og Mette.

LÆS OGSÅ: 200 kg rustfrit stål stjålet

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet