ForsideMariagerfjordKom til Årsmøde i Landdistriktsrådet i Mariagerfjord

Kom til Årsmøde i Landdistriktsrådet i Mariagerfjord

- Annonce -

Landdistriktsrådet i Mariagerfjord Kommune inviterer til Årsmøde

Landdistriktsrådet i Mariagerfjord Kommune inviterer endnu engang til Årsmøde, denne gang i Aktivitetshuset i Handest torsdag d. 9. februar 2023 kl. 17.30 til 21.30.

Årsmødet 2023 har, som de øvrige år, til formål at sige tak til alle de ildsjæle i landdistrikterne. Det gøres ved, at tilbyde noget god inspiration om, hvordan man kan sikrer fortsat udvikling af landsby via Lokale Udviklingsplaner.

Den inspiration kommer bl.a. fra Mariagerfjord Kommunes landdistriktsteam, hvor Anders Lynge Haagensen fortæller om, hvad Lokale udviklingsplaner egentlig er for noget, og hvordan man som landsby får det sat i gang.

Fremtidsforsker og Landsbyekspert, Tyge Mortensen, som har arbejdet med udvikling af lokalsamfund i mere end 20 år, kommer desuden med et tankevækkende oplæg om bæredygtige Lokale Udviklingsplaner.

Og så fortæller de lokale ildsjæle fra Norup, hvordan de har oplevet processen omkring Lokal Udviklingsplaner, som de har gennemført i 2022.

Lokale Udviklingsplaner er et af fokusområderne i kommunens Landdistriktspolitik, og formand for Udvalget for Klima og Landdistrikter, Jesper Skov Mikkelsen, deltager også på Årsmødet og ser frem til at høre både oplæggene og snakken blandt tilhørende.

Og netop det er også hvad Landdistriktsrådets formand, Kim Knudsen, ser frem til; 

– Vi i Landdistriktsrådet glæder os altid over, at vi på årsmødet får signaler om, hvad der går godt og skidt ude i lokalområderne. Det gør at vi kan blive mere skarpe i vort arbejde, siger han. Kim vil desuden fortælle deltagerne om rådets arbejde og de fremadrettede planer.

Det er gratis at deltage i Årsmødet og Landdistriktsrådet er vært med spisning mv.

Tilmelding kan ske på mariagerfjord.dk under Landdistriktsrådets Årsmøde 2023 – klik her

LÆS OGSÅ: Ragna har været frivillig i næsten 20 år – mød hende i Cafe Regnbuen i Hobro

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet