ForsideArdenNyvalg til bestyrelsen i Cirkushusets Museumsforening

Nyvalg til bestyrelsen i Cirkushusets Museumsforening

Nyvalg til bestyrelsen i Cirkushusets Museumsforening

- Annonce -

Knap 20 personer deltog i den årlige generalforsamling i Cirkushusets Museumsforening på Cirkusmuseet i Rold torsdag aften.

Bent Klit Christensen var aftenens dirigent. Bestyrelsens årsberetning og årsregnskab blev fremlagt og godkendt.

I årsberetningen blev nævnt forskellige ting, som bestyrelsen har været involveret i, bl.a. omplacering af figurerne på museets facade, forslag til ændrede åbningstider, sommerarrangementer og foredrag, samt bestyrelsens deltagelse i uddelingen af årets cirkuspriser.

I bestyrelsen arbejdes der med at få medlemmernes mailadresser, så alle kan modtage informationer om de forskellige arrangementer, der afholdes. Så appellen til medlemmerne er: Send venligst din mailadresse.

Ved valgene til bestyrelsen var der genvalg til Inge Mette Gudum og Leif Andersen. Karina Randrup Pedersen blev nyvalgt. Hun afløser Katrine Elton Baisgaard.

Leif Nørgård og Kitty Rind Christoffersen fortsætter som revisorer.

Efter generalforsamlingen fortalte museumsinspektør Lykke Olsen om tanker og ønsker mht. Cirkushusets og Cirkusmuseets fremtid.

– Det er planen, at Cirkus Miehe skal være mere synlig. Ligeledes ønsker man at appellere mere til børnefamilier. På sigt drømmes der om at indrette en cirkuslegeplads, men da dette kræver en del penge, bliver det ikke lige med det første, oplyste Lykke Olsen.

Aftenen sluttede med hyggeligt samvær, hvor man nød et traktement.

Bestyrelsen består af Leif Andersen, Anette Bull, Bent Klit Christensen, Inge Mette Gudum, Niels Chr. Hansen, Henning Nielsen og Karina Randrup Pedersen.

LÆS OGSÅ: Ny café i Hobro er blevet populær

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet