ForsideHadsundHelle og Palle byder velkommen

Helle og Palle byder velkommen

- Annonce -

Helle og Palle byder velkommen

Helle og Palle byder velkommen til mange forskellige fester i selskabslokalerne i det tidligere Jydegården i Hadsund  

I den kommende weekend er der fuldt hus i NO 36, som selskabslokaler i det tidligere Jydegården på Storegade i Hadsund hedder, efter at Helle Damborg og Palle Jensen fra Helles Køkken overtog stedet tilbage i 2019.

Familiens store fester finder vej til de hyggelige lokaler midt i Hadsund

-I den kommende weekend er der både lørdag og søndag fuldt hus med henholdsvis en 80 års fødselsdag og en konfirmation. Corona-årene slukkede, lukkede og udsatte mange familiefester, det er vi heldigvis kommet over og selskabslokalerne i det tidligere Jydegården i Hadsund bliver igen flittigt brugt – og hvor er det dejligt livsbekræftende, at møde de mange glade gæster og personerne der skal fejres, fortæller Helle Damborg til Mariagerfjordposten.dk og fortsætter:

-Vi har lavet et koncept i No 36, hvor vi hjælper med afholdelsen af festen fra start til slut, og dermed kan festens midtpunkt koncentrere sig 100 % om at være festens midtpunkt, uden at skulle tænke på mad, servering og den efterfølgende opvask og oprydning. Festprisen starter ved 425 kroner pr. person og kan tilpasses ved større ønsker til mad og vin. 

Selskabslokalerne No 36 Foto: Mariagerfjordposten.dk

Selskabslokaler og et historisk åndehul i Hadsund midtby

Mariagerfjordposten.dk kiggede i dag inden for i de hyggelige lokaler, hvor både Helle og Palle var i fuld gang med forberedelserne til de kommende fester, som skal afholdes på stedet i den kommende weekend. De hyggelige lokaler med antikke møbler, det store logo fra Jydegården og billederne på væggene, fortæller tydeligt, at der er meget historie forbundet med lokalerne i nr. 36 på Storegade i Hadsund.

Selskabslokalerne bruges ofte til store runde fødselsdage, konfirmationer eller guldbryllup. Selskabslokalerne kan dog også lejes til afholdelse af aftenmøder som fx generalforsamling, medlemsmøde eller noget helt andet. 

Du kan læse mere om Selskabslokalerne No. 36 i Hadsund på denne hjemmeside – klik her.     

 LÆS OGSÅ: Hadsund Vandværk er midlertidig flyttet ind i Jacob Møllers Gård 

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler

error: Indholdet er beskyttet