ForsideØstkystenÅbent Hus hos Feriepartner Kattegat var velbesøgt

Åbent Hus hos Feriepartner Kattegat var velbesøgt

- Annonce -

Åbent Hus hos Feriepartner Kattegat var velbesøgt

På Kristi Himmelfartsdag havde det lokale feriehusudlejningsbureau i Øster Hurup inviteret til Åbent Hus. De besøgende, der kiggede forbi kontoret på Kystvejen, blev mødt med en pølsevogn, live musik og store smil fra medarbejderne hos Feriepartner Kattegat.

  • Der var mange, der kom forbi og hilste på. Indbydelsen blev sendt til de husejere, der allerede udlejer deres fritidshus gennem os, samt til de gæster, der besøger områdets huse i dag. Det er dejligt at møde husejere “face to face” og få sat ansigt på hinanden. Vi er glade for alle de husejere, der allerede bruger os som deres bureau, og vi vil gøre vores bedste for, at de føler sig trygge ved at have os til at administrere deres fritidshus og passe godt på det, fortæller bureauleder hos Feriepartner Kattegat, Bo Møller Johansen.

Frankfurtere, øl, sodavand og en god snak.

Mens tonerne fra livemusikken tydeligt signalerede ud over gaderne i Øster Hurup, at der skete noget ved Feriepartner, kunne de inviterede gæster og dem, der kom forbi på Kystvejen, forsyne sig med lækkerier fra den opstillede pølsevogn. Snakken om udlejningsgrader, rengøring og nærhed til bureaukontoret summede ved cafébordene i det gode vejr, alt imens der blev spist grillede frankfurtere og skålet for en god sommer.

Ejerrådgiver hos Feriepartner Kattegat, Victor Larsen, var naturligvis også til stede ved årets åbent hus.

  • Vi har cirka et par hundrede huse til udlejning i Øster Hurup, Als og Helberskov hos Feriepartner Kattegat. Vi gør os umage for at lære husejerne at kende, og vores årlige åbent hus er et godt eksempel på, hvordan vi er tilgængelige, åbne og nærværende i forhold til det område, som vi er en del af, fortæller Victor Larsen og fortsætter: 
  • Det er naturligvis ikke den dybe snak om udlejningsindtjening og udlejningsgrader, der fylder ved cafébordet, men vi får set hinanden og hilst på, måske aftalt et konkret møde – men vigtigst af alt er, at vi ved, hvem hinanden er – og det er nemt og naturligt at ringe til hinanden om eventuelle udfordringer og spørgsmål angående udlejning af fritidshuset, slutter Victor Larsen.
Livemusikken gjorde sammen med pølsevognen det åbne hus hos Feriepartner kattegat til et vellykket arrangement Foto: Mariagerfjordposten.dk
Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler