ForsideMariagerfjordAage Vestergaard Larsen A/S i Mariager donerer deres frugtpenge til julehjælp

Aage Vestergaard Larsen A/S i Mariager donerer deres frugtpenge til julehjælp

- Annonce -

Aage Vestergaard Larsen A/S i Mariager donerer deres frugtpenge til julehjælp

Medarbejderne på fabrikken Aage Vestergaard Larsen A/S spiser hvert år masser af frugt. Frugten betales af virksomheden, og medarbejderne betaler et ”symbolsk” beløb på 1,- kr., hver gang de fortærer et stykke frugt. Disse frugtpenge spares op, og AVL`s samarbejdsudvalg uddeler så disse penge til velgørende formål i Mariagerfjord kommune.

En god og hyggelig Jul er IKKE en selvfølge for alle!

I år har AVL`s samarbejdsudvalg besluttet at donere de sidste 2 års frugtpenge til Mariager Kirke via Dansk Røde Kors, hvor de bliver øremærket til julehjælp

– Vi er klar over, at 2022 er et specielt år med mange privatøkonomiske udfordringer. Vi i samarbejdsudvalget, og AVL generelt, håber derfor, at årets frugt-check på 10.528,50 kroner vil hjælpe nogle flere familier til en lidt hyggeligere jul, end de ellers ville have haft, fortæller Esben V. Mikkelsen fra AVL`s samarbejdsudvalg.

Af tidligere modtagere af AVL`s frugtcheck kan nævnes Julemærkehjemmet Hobro, BROEN Danmark Mariagerfjord og DDS Mariager Spejderne

Hvis din forening/organisation står og kunne bruge et tilskud til f.eks. en aktivitet er du velkommen til at lægge billet ind på Aage Vestergaard Larsen A/S’ fremtidige frugtpenge. Frugtpengene udloddes en gang årligt. Alt hvad du skal gøre, er at sende en mail, med et par linjer, om hvem I er og hvad frugtpengene skal gå til.

Har du spørgsmål kan du kontakte Birgitte Nielsen hos Aage Vestergaard Larsen A/S.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler