ForsideHobroÅrets sidste hjemmekamp uden point til Hobro IK

Årets sidste hjemmekamp uden point til Hobro IK

- Annonce -

Af Mikkel Højbo Hobro IK

I den sidste hjemmekamp i NordicBet Ligaen inden vinterpausen, tog Hobro IK imod HB Køge. Inden kampen blev Bøje Larsen, tidligere formand i Hobro IK, kåret som æresmedlem i Hobro IK til stor applaus og glæde i Sparekassen Danmark Loungen. Det var samtidig en kamp, hvor Soumaïla Ouattara fik sin debut for Hobro IK.

Hobro IK tog teten på kampen fra start og satte flere gode angreb sammen. Dog uden at have den sidste skarphed med. Tæt på var det dog tidligt i kampen efter et hjørnespark, der susede hele vejen igennem feltet og manglede blot en gul fod for at sætte i kassen.

Hjemmeholdet kæmpede dog ufortrødent videre og godt midtvejs i første halvleg fik Muamer Brajanac tilkæmpet sig et frispark på kanten af feltet. Dette frispark skulle angriberen selv sparke og med en hammer af et spark sendte han bolden mod målhjørnet, men Oskar Snorre i målet hev en verdensklasse redning frem og reddede bolden.

Få minutter senere var Hobro IK igen på spil. Denne gang efter fine kombinationer i højresiden mellem Muamer Brajanac og Oliver Overgaard. Sidstnævnte tager bolden med ind i feltet og vil afslutte, men bliver til sidst tacklet. Bolden falder dog ud til Victor Bak, der havde sneget sig med frem og han klaskede bolden mod kassen. Desværre med højrebenet, så bolden akkurat susede over mål.

Efter 40 minutter bragte HB Køge sig, ganske ufortjent, foran efter et hjørnespark.

Umiddelbart efter var Hobro IK tæt på at udligne, da Don Deedson Louicius driblede flot og stak af fra HB Køge-forsvaret, men vinklen blev for spids og Køge-målmanden kunne redde ud til hjørnespark.

Pause.

Efter pausen skulle vi hen omkring det 60. minut før der kom en stor chance. Denne tilfaldt Hobro IK. Et godt gennembrud gør at bolden bliver spillet på tværs til Don Deedson foran mål, der desværre sparker over bolden. Dette gjorde umiddelbart chancen større, da bolden trillede videre til Oliver Overgaard, der fra kantfeltet dog bankede bolden over mål.

HB Køge ville ingenting i anden halvleg og det var Hobro IK, der forsøgte at skabe kampen samt presse på. Det var tæt på at lykkes efter 75.min. Rigtig godt opspil gør at bolden ender ved Oliver Overgaard på højresiden, der slår et godt indlæg ind med indskiftede Laurs Skjellerup, der stiger op og header mod mål, desværre bliver den rettet af og går ud til hjørnespark.

Kort efter var Hobro IK igen på spil. Denne gang ender bolden i bagerste område af feltet, hvor Victor Bak har sneget sig med frem. Han mistimer første afslutning, men får tilkæmpet sig bolden, snurret rundt og sparket på kassen, men igen over mål.

Med ti minutter igen var Muamer Brajanac så tæt på, da et indlæg ender ved den stærke angriber, der flot tager bolden ned og hakker på kassen. Desværre lige på målmanden.

Det lykkedes ikke Hobro IK at score og dermed rendte HB Køge, ganske ufortjent, med de tre point.

Kampfakta:
Hobro IK 0 – 1 HB Køge (0-1)

Mål:

Hobro IK 0 – 1 HB Køge, Nemanja Cavnic (40. min.)

Hobro IK-opstilling:
Adrian Kappenberger
Soumaïla Ouattara – Simon Jakobsen – Frederik Dietz
Oliver Overgaard – Abdoul Yoda – Frederik Mortensen – Mads Freundlich – Victor Bak

Don Deedson Louicius – Muamer Brajanac

Udskiftninger:

Ud: Danny Amankwaa – Ind: Laurs Skjellerup (68. min.)

Ud: Mads Freundlich – Ind: Villads Rasmussen (80. min.)

Ud: Victor Bak – Ind: Frederik Elkær (80. min.)

Ud: Soumaïla Ouattara – Ind: Daniel Jakobsen (86. min.)

Ud: Don Deedson Louicius – Ind: Mathias Nygaard (86. min.)

Ubenyttede spillere:

Jonathan Fischer, Simon Puggaard, Mads Frandsen

Advarsel:

Frederik Dietz, Hobro IK (33. Min.)

Jubril Adedeji, HB Køge (44. min.)

Janus Seehusen, HB Køge (87. min.)

Tilskuere:

777

Dommer:

Lasse Læbel Graagaard

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler