ForsideMariagerÅrsmøde i Ældresagen Mariager: God fremgang og spændende indslag

Årsmøde i Ældresagen Mariager: God fremgang og spændende indslag

- Annonce -

Årsmøde i Ældresagen Mariager: God fremgang og spændende indslag

Onsdag den 6. marts 2024 blev der afholdt årsmøde i Ældre Sagen Mariager, hvor 130 af afdelingens medlemmer deltog. Ældre Sagens konsulent, Torben Færch, blev valgt som ordstyrer for mødet, der bød på en opsummering af årets begivenheder og en kig fremad mod kommende arrangementer.

Formanden Søren Jepsen kunne i sin beretning glæde sig over en positiv udvikling i antallet af medlemmer samt stor opbakning til de afholdte arrangementer. Der blev også delt information om kommende begivenheder i 2024, der forventes at fortsætte den gode udvikling.

Kasserer Kaj Ove Stefansen præsenterede et regnskab for 2023, som viste en sund balance og endda et lille overskud, hvilket blev mødt med tilfredshed fra forsamlingen.

På valg var Søren Jepsen, Elsebet Hesselberg og Britta Bendtsen. De to førstnævnte blev genvalgt, mens Britta Bendtsen, efter 4 år i bestyrelsen, valgte at træde ud. Nyvalgt til bestyrelsen blev Kirsten Marie Olesen.

Til suppleanter for 2024 blev valgt: Birgitte Gæmelke, Helle Dahlgaard (nyvalgt) og Uffe Laursen.

Aftenens højdepunkt var et spændende indslag leveret af Katrine Blåberg Andersen, den første kvindelige driftsbestyrer for den lokale veteranjernbane MVHJ. Hendes fortælling blev modtaget med stor interesse og begejstring fra forsamlingen.

I en overraskelse to dage før årsmødet havde kulturminister Jakob Engel-Smidt besøgt remisen med kort varsel for at høre om togdriften. Dette besøg skabte stor glæde blandt de frivillige, der arbejder på jernbanen.

Det velbesøgte årsmøde afspejlede en aktiv og engageret ældregruppe i Mariager, der ser lyst på fremtiden med spændende arrangementer og en fortsat positiv udvikling.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler